Cea mai mare stațiune de vară din Bulgaria – Sunny Beach – începe oficial sezonul estival cu aproximativ 20% din hoteluri deschise

Cea mai mare stațiune de vară din Bulgaria Sunny Beach începe  oficial sezonul estival cu aproximativ 20% din hoteluri deschise. Se așteaptă ca majoritatea hotelurilor din stațiune să deschidă ușile în zilele următoare.

Prețurile accesoriilor de plajă sunt reduse la jumătate – 5 leva pentru umbrelă și șezlong, iar parcarea în zona albastră costă 2 leva pe oră. Stațiunea, care de obicei roiește de turiști occidentali, se bazează acum în principal pe bulgari și români, scrie novinite.com.

Primii turiști așteptați în stațiune sunt românii și polonezii. „Pe 15 iunie, ne așteptăm la primul charter din Olanda și la 17 iunie încă unul din Belgia. Deși acum doar 20% dintre hoteluri sunt deschise, în această vară sperăm să deschidem majoritatea hotelurilor din Sunny Beach”, a spus Theodor Pastarmadzhiev , membru al Consiliului de administrație al Uniunii Proprietarilor de Hoteluri din stațiune.

Industria turismului face eforturi pentru a ușura reglementările de intrare pentru turiștii din alte țări și pentru a semna protocoale bilaterale pentru abandonarea testelor PCR.

Protocoalele de siguranță pentru Covid-19 care sunt necesare pentru sezonul turistic de vară 2021 intră în vigoare în stațiune.

Controlul accesului, pentru care au fost înființate nouă puncte de control, iar patrulele mobile încep să funcționeze. Parcarea într-o zonă albastră din complexul stațiunii va costa, de asemenea, 2 leva pe oră. Anul acesta, locurile de parcare într-o zonă albastră au fost mărite la 1.100, cu 100 de locuri noi disponibile acum.

Sursa știre: b1.ro

Sursa foto: Facebook-Primotravel Caracal

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular