Gigi Becali a reușit primul transfer pentru sezonul următor!

Patronul roș-albaștrilor a declarat recent că își dorește să aducă la echipă un fundaș central și un atacant, iar apărătorul pe care îl vrea insistent este Alexandru Crețu.

Românul în vârstă de 29 de ani a rămas liber de contract după despărțirea de Maribor, iar agentul său a declarat că fotbalistul își dorește să joace undeva în străinătate. Cu toate astea, FCSB insistă cel mai puternic pentru transferul lui Crețu.

Potrivit surselor, fundașul s-ar fi înțeles deja cu roș-albaștrii, urmând a evolua în sezonul viitor la FCSB. Gigi Becali ar vrea să-l folosească pe postul de fundaș central, poziție în care a mai fost pus la Poli Iași, pentru care a jucat înainte de a pleca din România.

Alexandru Crețu este cu atât mai atractiv pentru Becali cu cât patronul FCSB-ului nu trebuie să plăteasca nimic pentru a-l transfera, fundașul fiind liber de contract.

Strategia lui Becali de a transfera jucători pe bani cât mai puțini a fost dezvaluită recent de managerul roș-albaștrilor, Mihai Stoica, pe Facebook-ul echipei. MM a declarat atunci că FCSB va lua ceea ce găsește și ceea ce poate, lăsând de înțeles că bugetul pentru transferuri nu este unul mare.

Sursa știre: sport.ro

Sursa foto: Facebook-Digi24

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular