Miliardarul Bogdan Buzăianu -turnător DNA sub acoperire

Celebrul miliardar și om de afaceri Bogdan Buzăianu, regele contractelor cu energie electrică ale „băieților deștepți”, a fost turnător la DNA sub acoperire. Buzaianu a ciripit la greu în dosarul „Hidroelectrica” în care DNA vrea să o execute pe Elena Udrea, primind numele acoperit de „Gelu Alexandru”.

Folosirea lui Bogdan Buzăianu de către DNA în dosarul fabricat împotriva Elenei Udrea a fost devoalată chiar de către parchetul anticorupție. Concret, DNA s-a conformat unei solicitări venite din partea Curții de Apel București, care a cerut dezvăluirea datelor reale ale martorilor folosiți în dosarul „Hidroelectrica” cu identitate protejată.

Potrivit unei adrese din 22 aprilie 2021, semnată de fostul consilier al Monicăi Macovei, procurorul DNA Paul Silviu Dumitriu, și procurorul DNA Cosmin Iordache, trimisă Curții de Apel București care judecă dosarul „Hidroelectrica” și care se prezintă în exclusivitate, printre martorii cu identitate protejată, se numără și miliardarul Bogdan Buzaianu. Acesta a primit numele acoperit de „Gelu Alexandru”.

De asemenea, în aceeași cauză au fost folosiți alți doi martori cu identitate protejată, ale căror nume au fost la rândul lor puse la dispoziția Curții de Apel București.

Sursa știre: luju.ro

Sursa foto: Facebook-Digi24

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular