Victor Ponta: „Știați toți că acești tovarăși vor sabota tot!”

Victor Ponta reacţionează la blocajul general de USRPLUS în Capitală, prin respingerea proiectului de buget pe 2021. Fostul premier afirmă că, în loc să se declare “uluit”, primarul Nicuşor Dan ar trebui să se declare “vinovat”, pentru că ar fi ştiut că oamenii lui Cioloş sunt dispuşi să calce totul în picioare pentru a obţine controlul asupra fondurilor pentru spitale.

„Cum așa Nicușor ? De ce <<ești uluit>>? Nu știai că <<tovarășii>> de la PLUS ( susținuti din frică și miopie politică de Barna) au niște sarcini clare? Să ia banii de la Sănătate și de la Spitalele din București? Și că în rest îi doare în cot de București sau de România? Ba știai foarte bine!

Știai foarte bine că , din acest motiv, nu te-au vrut pe tine și l-au susținut pe VVV ( Vlăduț Magicianul din Viena)/ știai foarte bine că au cerut spitalele din București pentru ei și că, dacă nu le dai, o să te blocheze! Știai și tu( și Orban ) că cer Ministerul Sănătății tot din acest motiv ( degeaba l-a dat Florin Câțu afară pe VVV că au adus în locul lui la Minister o „clonă” a lui)!

Știați toți și știți și acum că acești „tovarăși” vor sabota tot. Ați crezut că o să se ocupe doar de alții, dar acum vă vine rândul vouă! Așa că nu vă mai declarați așa „uluiți”. Ar trebui să vă declarați „vinovați!”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

Nicușor Dan a respins miercuri criticile aduse de consilierii USR PLUS privind bugetul Capitalei și afirmă că acesta a fost dezbătut timp de șase săptămâni: „Sunt uluit. Realmente nu se poate așa”.

Bugetul Capitalei a fost respins, miercuri, cu 17 voturi „pentru”, 22 „împotrivă” și 14 abțineri, după ce consilierii USR PLUS i-au cerut primarului general Nicușor Dan să retragă proiectul pentru că nu a fost dezbătut, iar veniturile „nu sunt realistice”.

Sursa știre: stiripesurse.ro

Sursa foto: Facebok-Victor Ponta

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular