Trofeul Euro a plecat de urgență de la București! UEFA a cerut să fie dus la Budapesta după incidentul de la Național Arena!

Vizita trofeului Euro la București s-a încheiat mai repede decât era prevăzut, după incidentul de la Național Arena.

Pe Internet, fanii se țin de glume după ce a căzut trofeul „Henri Delaunay”.

„Românii poate că nu vor pune mâna pe el vara asta la Euro, dar cupa a plecat sigur cu o amintire de neuitat de la București”, a fost comentariul unui fan.

Inițial, cupa ar fi trebuit să mai rămâna câteva ore în capitală, dar UEFA a cerut ca trofeul să ajungă la Budapesta de urgență în urma celor intâmplate la București.

Momentul în care trofeul a fost doborât de vânt a fost surprins în direct la Realitatea Plus, chiar când reporterul transmitea de la stadion!

Dupa finalul recepșiei, reporterii mai multor televiziuni au rămas la stadion pentru a transmite live. Din cauza unei rafale de vânt, un panou publicitar aflat în spatele trofeului a izbit soclul pe care se afla acesta. Cupa a căzut și a declansat panică. Reporterul Realitatea TV a scăpat milimetric de contactul cu trofeul de argint masiv de 8 kilograme

La prezentarea trofeului a participat și președintele FRF, Răzvan Burleanu, care a vorbit despre importanța organizării Euro în Romania.

„La nivelul FRF am reușit să acumulăm o experiență la cel mai înalt nivel și acest lucru ne permite să concurăm pentru organizarea oricărui eveniment important. Rămâne să ne bucurăm de Euro 2020 și putem să ne uităm cu încredere și speranță spre alte evenimente, din anii următori, pe care România va putea să le găzduiască”, a spus Burleanu.

Sursa știre: sport.ro

Sursa foto: Facebook-Digi Sport

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular