Simona Halep își dorește să câștige toate turneele pe zgură!

Simona Halep a anunțat că obiectivul său este de a câștiga toate turneele de zgură din circuitul WTA.

Aventura Simonei Halep la WTA 500 Stuttgart, editia 2021 nu a început înainte ca numărul 3 WTA să își exprime gândurile cu privire la competiția complicată care o așteaptă. Din punct de vedere fizic, Halep experimentează în continuare limitări în zona umărului drept, dar s-a antrenat cu succes și așteaptă să vadă cum va reacționa într-un meci oficial.

„Da, vreau titlul de la Stuttgart. Mi-l doresc din tot sufletul. E un turneu frumos, condițiile sunt bune, oamenii sunt amabili, iar unul dintre obiectivele mele este să câștig și această competiție. Mi-aș dori să ajung să câștig toate turneele de zgură, dacă va fi posibil. Toate adversarele sunt foarte puternice, incă din primul tur. E mai dificil decât în alte întreceri, iar suprafața zgura indoor nu e preferata mea, dar am ajuns în semifinale aici, am jucat meciuri bune, am învins jucătoare de top. Nu pot să zic deci că nu imi place suprafața. Mi-o place, dar e mai greu de câștigat turneul aici, cu siguranță,” a afirmat Simona Halep.

Meciul Simonei Halep din turul 2 al turneului WTA 500 de la Stuttgart va avea loc joi, 22 aprilie. Oponenta româncei va fi învingătoarea duelului Marie Bouzkova (56 WTA) vs. Marketa Vondrousova (20 WTA).

Pe zgură, Simona Halep a câștigat Roland Garros, dar și turneele prestigioase de la Madrid sau Roma. Halep s-a mai impus la București, Praga, Nurnberg, dar și-ar dori să-și completeze colecția turneelor de zgură cu un succes la Stuttgart.

Sursa știre: sport.ro

Sursa foto: Facebook-Simona Halep

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular