Theo Rose despre conflictul din online cu Dorian Popa: „Nu a fost nimic cu rea intenție”

Invitată la un podcast, celebra cântăreață Theo Rose a discutat foarte multe detalii din cariera și viața ei.

După o discuție de aproximativ o oră și jumătate, Theo Rose a ajuns și la conflictul pe care l-a avut în online cu Dorian Popa:

„Nu a fost nimic cu rea intenție, jur. Nici nu mi-am dat seama că ajunge pe Instagram chestia aia. Era pe de Instagramul managerelui meu care îi găsise filtrul ăla al lui Dorian, cu curtea lui Dorian, cu piscina, cu Cheluțu în piscină, și m-am băgat în cadru și am început cu toate glumele care erau pe Internet, fără să mă raportez la Cheluțu ca la un animal, eu m-am raportat la personajul Cheluțu din piesa <<Înoată Cheluțu>>”.

Theo Rose a pornit aceste glume de la competiția care era în trending pe Youtube

„Eu am pornit totul de la competiția care era în trending. Eu aveam scoasă o piesă cu Bogdan de la Ploiești în trending și am fost puțin la bătaie acolo cu piesa <<Înoată Cheluțu>>. Și atunci am făcut glumele astea fără să ne gândim că o să îl afecteze pe Dorian sau că o să se supere și mai ales să vrem răul unui cățel, ca noi iubim animalele”.

Theo Rose: „Dorian a exagerat un pic. A zis că ne-am luat de familia lui moartă”

„După ce am făcut acele glume, am găsit insta story-uri de la Dorian din care am observat că s-a supărat. Ne-au intrat pe Instagram toți copiii lui Dorian, ne-au umplut frigiderul.

„Am văzut un podcast cu Dorian și mi-a plăcut, am văzut o altă latură a sa”

Cântăreața nu a ezitat să specifice faptul că Dorian Popa este un artist talentat care muncește mult pentru tot ce are:

„Să îi dăm Cezarului ce e al Cezarului: îl apreciez mult, e un om profesionist și foarte muncitor. L-am cunoscut și am lucrat cu el și am văzut cum e. E un băiat care a muncit foarte mult să ajungă aici și îl apreciez mai mult decât orice. Acum că mai există tensiuni, probabil vor mai fi și foarte bine că există pentru că suntem oameni și trebuie să simțim și noi că trăim”.

Cât despre dorințele artistei Theo Rose, aceasta își dorește să ajungă „mare”:

„Îmi doresc să ajung mare. Eu cumva am știut de mică, că o să se întâmple lucrurile astea în viața mea. Am sperat dacă nu am fost sigură. Mi-am dat voie să fiu și slabă în fața lor, dacă îți dai voie să fii și slab, înseamnă că ești puternic”.

Sursa foto: Facebook

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular