Cristina Ich are ajutor în creșterea copilului ei și a lui Alex Pițurcă

Chiar dacă, Cristina Ich se expune mereu pe rețelele de socializare, influencerița a preferat să își țină copilul departe de mediul online.

Viața Cristinei Ich s-a schimbat radical pe 26 octombrie 2019, atunci când vedeta a adus pe lume primul său copil și al lui Alex Pițurcă, bărbatul cu care nu s-a căsătorit. Atunci influencerița a devenit mama unui băiețel, pe care îl ține departe de lumina reflectoarelor.

Dacă pe ea o vedem tot timpul pe Instagram, am fi crezut că viața sa va fi expusă în totalitate, dar Ich a decis ca ce ține de copilul său să fie cât se poate de privat și doar la câteva luni a publicat prima poză cu fiul ei susținând că va fi și ultima.

Cristina Ich e ajutată mereu de bonă

Cristina Ich a fost surprinsă zilele trecute, când ieșea dintr-un salon de înfrumusețare. La mașină era așteptată de bonă, care ținea în brațe fiul influenceriței și al lui Alex Pițurcă.

După mai multe minute de mers în trafic, Cristina Ich a parcat mașina în apropierea casei sale. Când a coborât din mașină, bona a fost cea care l-a luat pe copil în casă. Cele două femei erau grăbite să ajungă în casă rapid din cauza faptului că vremea nu era una deloc   favorabilă.                  

Cristina Ich e una dintre cele mai cunoscute influencerițe din România

Cristina Ich se numără pe lista celor mai apreciați influenceri din România. Vedeta a reușit să-și strângă o peste 800 de mii de urmăritori pe Instagram,  acolo unde ea obține sume frumoase în fiecare lună.

Sursa știre: spynews.ro

Sursa foto: Instagram, spynews.ro

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular