Laszlo Boloni la Târgu Mureș?!

Laszlo Boloni ar putea reveni în fotbalul românesc și ar putea fi părtaș al proiectului gigant pe care îl plănuiește premierul Ungariei, Viktor Orban, în România. Fostul mare mijlocaș al naționalei antrenează în prima ligă elenă, dar nu se simte deloc bine pe banca celor de la Panathinaikos.

Conform presei din Grecia, Laszlo, este atras de Târgu Mureș, acolo unde Viktor Orban intenționează să formeze o mare echipă, care să fie rivală cu FCSB, Universitatea Craiova sau CFR Cluj.

Laszlo Boloni ar putea reveni în fotbalul românesc. Și nu adus de marile echipe ale Ligii 1, ci de un proiect extrem de ambițios gândit de maghiari. Potrivit mai multor publicații din Grecia, fostul mare internațional român este atras la Târgu Mureș, acolo unde Viktor Orban ar intenționa să pună bazele unui mari echipe, care să rivalizeze cu FCSB, Universitatea Craiova sau CFR Cluj.

Laszlo Boloni a mai fost dorit de Sepsi în ultima perioadă, iar Târgu Mureș l-a dorit în 2015. Ultima dată când Boloni a antrenat în fotbalul românesc a fost în urmă cu 20 de ani. Atunci a pregătit naționala României, la care a renunțat pentru a o prelua pe Sporting Lisabona.

Viktor Orban țintește sus pentru fotbalul românesc!

Viktor Orban, premierul Ungariei și un mare susținător al sportului, intenționează să pună bazele unui club foarte puternic la Târgu Mureș, anunță GSP. Modelul lui Sepsi, echipă calificată în play-off-ul Ligii 1, sau al lui Csikszereda, care se va bate pentru promovarea în Liga 1, este unul încurajator pentru cel mai puternic om din țara vecină.

Locul ales de maghiari pentru a pompa bani într-un nou club care să pună la încercare supremația celor de la FCSB, CFR Cluj și celelalte forțe ale Ligii 1 nu este deloc întâmplător. Târgu Mureș este cel mai important pol al secuimii din România, cu o populație de 70 de mii de etnici maghiari.

Târgu Mureș nu mai are nicio echipă în primele ligi ale fotbalului românesc, după ce ASA Târgu Mureș s-a desființat în 2005, iar clona FCM Târgu Mureș a falimentat în 2018, după ce în sezonul 2014-2015 s-a bătut până în ultima etapă cu FCSB.

„Poate mă voi întoarce în altă postură decât cea de antrenor, dar aș dori să mă întorc. Am deja niște planuri fixe, două și jumătate. Am avut discuții cu doi președinți foarte interesanți și pe amândoi îi apreciez foarte mult. Amândoi sunt de o seriozitate maximă și le dau credit”, a precizat Laszlo Boloni, în decembrie 2020.

Sursa știre: Prosport.ro

Sursa foto: Prosport.ro

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular