Cetățenii din S2 își pot plăti taxele și impozitele online

Din această lună, cetățenii care locuiesc în Sectorul 2 pot să plătească taxele și impozitele la stațiile de plată instalate în Sectorul 2. Plata se realizează prin scanarea codului de bare de pe înștiințarea de plată sau prin introducerea CNP-ului și se poate fi făcută cu numerar sau card. Mai mult, pe lângă taxele și impozitele locale, locuitorii Sectorului 2 vor putea plăti la aceste stații facturi la energie, gaze, apă și canalizare, dar pot și reîncărca cartelelele telefonice sau chiar să plătească rovinieta pentru mașină.

Contribuabilii din Sectorul 2 își pot achita facil taxele, impozitele sau amenzile la orice Stație de Plată. Totul rapid, prin câteva atingeri de ecran. Timpul pierdut în trafic, cozile inutile la ghișee și dependența de a fi în contact direct cu instituția administrației locale pot rămâne treptat „deprinderi” ce țin de domeniul trecutului. Pot fi înlocuite cu ușurință de beneficiile practice ale noilor tehnologii, ce oferă un serviciu comod, rapid și valabil 24/7. Fără a depinde de programul instituției sau de interacțiunea cu funcționarii publici. Fără a vă irosi timpul prețios pentru a vă rezolva o problemă uzuală.

A declarat Cristian Duțu, director executiv al Direcției Venituri Buget Local Sector 2

Primăria Sectorului 2 a încheiat un parteneriat pentru plata taxelor și impozitelor locale cu o rețea din România de terminale de tip self-service pentru efectuarea de plăți electronice.

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular