Bianca Drăgușanu și-a dus fiica la Disneyland pentru a-i serba ziua de naștere!

De trei zile, Bianca Drăgușanu o răsfață pe fiica ei, Sofia, ca pe o prințesă. Micuța a împlinit 5 anișori, iar mama ei a dus-o într-o vacanță la Disneyland, așa cum și-a dorit.

Deși Victor Slav și-a dorit să-i facă fiicei sale ziua la el la cafenea, Bianca a hotărât să îi împlinească Sofiei visul de a merge pe tărâmul poveștilor, Disneyland, locul preferat al copiilor. Cele două, mamă și fiică, s-au distrat de minune la Disneyland Paris, în compania unor prieteni foarte buni.

Micuța Sofia s-a costumat în Albă ca Zăpada, iar mama ei a publicat imediat imaginile pe Instagram. Apoi cele două au colindat toate magazinele de jucării din zonă.

Bianca: “Ce mi-aș dori să fie și ziua mea așa”

“De trei zile tot jucării, tot ziua ei, nici n-am apucat să-mi beau cafeaua. Ce mi-aș dori să fie și ziua mea așa”, a spus Bianca Drăgușanu într-o filmare pe InstaStory, de la fața locului. Sofia Natalia este foarte apropiată și de tatăl ei, cu care va petrece când se va întoarce în țară.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au rămas în relații foarte bune după divorț de dragul fiicei lor, Sofia Natalia. Bianca îi dă fetița lui Victor săptămânal. „Cu cine seamănă Sofia? Cu mine, normal! Merge des la Victor, cam o zi sau două pe săptămână i-o dau. Sunt foarte apropiați”, a declarat Bianca, în exclusivitate.

Sursa știre: click.ro

Sursa foto: Instagram-biancadragusanu

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular