Mădălina Ghenea, studentă la 34 de ani!

E cunoscută de întreg Mapamondul, a avut relații cu bărbați importanți din showbiz și zic unii că ar fi teribil de frumoasă. Ea e Mădălina Ghenea, actrița din România ce a reușit cu brio să își asume un stil de viață hollywoodian, într-un timp relativ scurt. Cum a făcut, cum n-a făcut, dar a izbândit. Iar așa cum era de așteptat, românii și-o asumă și se laudă cu ea. Pentru că-i româncă.

Facultatea la care s-a înscris Mădălina Ghenea are legătură cu țara sa adoptivă, Italia. Mai exact, aceasta ar urma să studieze, la Universitatea Stranieri din Perugia, despre cultura italiană, însă și despre limba acestei țări.

Anunțul a fost făcut de model pe Instagram, acolo unde a adăugat, de asemenea, că este deosebit de emoționată în legătură cu această înscriere. Vestea a fost confirmată inclusiv de facultatea cu pricina.

Conform Viva.ro, Mădălina Ghenea, originară din Slatina, și-a început cariera de model destul de devreme, mai exact la vârsta de 15 ani, când a fost descoperită de creatorul de modă italian Gattinoni. Ulterior, românca a reușit să se facă remarcată pe unele dintre cele mai importante podiumuri din lume, ca mai apoi să joace în filme de top, alături de actori mari.

Sursa foto: Facebook-Libertatea

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular