Ionuț Mosteanu despre Cîțu: „L-a demis pe Octavian Berceanu de la Garda de Mediu și l-a înlocuit cu fiul unui primar PNL care și-a făcut averea tăind păduri”

Ionuț Moșteanu, purtătorul de cuvânt al USR PLUS, l-a criticat dur pe premierul Florin Cîțu pentru decizia de a-l înlocui pe Octavian Berceanu de la conducerea Gărzii de Mediu cu un tânăr liberal, fiul unui primar PNL.

Ionuț Moșteanu, atac la Cîțu după demiterea lui Berceanu

„Ieri l-a demis pe comisarul-șef Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu. Românii au văzut, după 30 de ani, ce înseamnă să fie omul potrivit la locul potrivit și Berceanu a demonstrat cu vârf și îndesat lunile acestea că e un om bine intenționat, bun, bine pregătit poate să schimbe o autoritate a statului, să o facă să lucreze pentru români.

S-au făcut progrese incredibile, evidente, în Garda de Mediu și Garda de Mediu a început să lucreze pentru fiecare din noi, să avem un aer mai curat.

Ieri l-a demis pe Octavian Berceanu și l-a înlocuit cu fiul unui primar PNL care și-a făcut averea tăind păduri. Ăsta e Florin Cîțu, asta e strategia lui pentru a cumpăra voturi până la congresul (PNL) din weekendul ăsta”, a declarat Ionuț Moșteanu.

Amintim că Florin Cîțu l-a demis pe Octavian Berceanu (USR PLUS) de la conducerea Gărzii Național de Mediu și l-a pus în loc pe Alexandru Lucian Vasile, președintele tinerilor liberali din Călărași și fiul primarului PNL din comuna Jegălia.

Premierul și-a explicat decizia astfel: „Toți cei care au fost numiți politic, trebuie înlocuiți. Atribuțiile au fost delegate adjunctului domnului Berceanu. Niciodată nu am primit semnal că adjunctul domniei sale nu e capabil să-i preia atribuțiile”.

Sursa foto: Facebook-B1.ro

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular