Care este motivul pentru care Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit miercurea?!

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit, miercuri, 15 septembrie într-o ceremonie plină de fast, la malul Mării Negre. Nunta a fost numită „nunta anului”, iar fanii au privit evenimentul cu sfuletul la gură. Sigur că nu a lipsit nici întrebarea „ de ce s-au căsătorit într-o zi de miercuri”. Răspunsul pare să fie unul foarte simplu.

Atât Simona cât și Toni Iuruc țin foarte mult la tradiția machedonează, iar motivul pentru care au ales ziua de miercuri pentru cununie este unul strâns legat de datinile lor.

De ce s-au căsătorit Simona Halep și Toni Iuruc într-o zi de miercuri

Simona Halep și Toni Iuruc provin din familii machedoni, iar aici tradițiile de nuntă sunt diferite. Cei doi au ținut foarte mult să respecte fiecare superstiție, iar data stabilită a fost cea de miercuri, 15 septembrie.

În această tradiție, nunțile nu țin doar o seară, ci sunt evenimente realizate cu mult fast și mult spectacol, așa cum a fost petrecerea sportivei și a afaceristului.

Spre deosebire de nunțile de la români, la machedoni nunțile sunt mai extinse. Ele încep în ziua de miercuri a săptămânii și se încheie lunea, notează Fanatik.ro. Fiecare zi a săptămânii marchează un eveniment și un ritual aparte.

Luna de miere pentru Simona Halep și Toni Iuruc

Luna de miere pentru cei doi căsătoriți ar urma să fie una extrem de scurtă, de doa rcâteva săptămâni. În trei săptămâni, Halep urmează să ia parte la turneul de la Indian Wells, iar apoi la Kremlin Cup (Moscova) dar și la Transilvanya Open, la Cluj.

Simona Halep și Toni Iuruc și-au unit destinele în cursul zilei de miercuri, 15 septembrie 2021. Cel care i-a cununat civil a fost chiar primarul orașului Constanța, Vergil Ghițac.

Cununia a avut loc la malul mării, iar petrecerea la care au participat 300 de invitați s-a ținut într-un club de fițe din Mamaia.

Printre invitați, s-au numărat nume mari precum Ilie Năstase, Ion Țiriac, Gică Hagi și Gică Popescu. Dan Bittman, Loredana Groza sau formația machedonească Pindu sunt printre cei care au întreținut atmosfera la petrecere, iar invitat special la eveniment a fost Ștefan Hrușcă.

Despre nuntă anului au apărut unele zvonuri cum că vor există reguli drastice. Însă, tatăl tinerei a dezminţit această informație cu privire la interdicţia impusă de Simona la petrecere, prin care invitaţii erau obligaţi să renunțe la telefoanele mobile. Însă, o cerință obligatorie a fost testarea tuturor invitaților.

Sursa foto: Facebook-B1.ro

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular