Stelian Ion: „Omul de la care a plecat tot acest iureș e Florin Cîțu, el a generat această dispută nedorită în coaliție”

Stelian Ion (USR PLUS), fost ministru al Justiției, demis de premierul Florin Cîțu, a declarat, luni, că s-a ajuns în această criză politică fix din cauza lui Cîțu. Ion a insistat că acesta nu mai e un prim-ministru legitim și că nu se mai bucură de majoritate în Parlament. Tocmai de aceea și înccearcă să amâne pe cât posibil votul din Legislativ. Oricum, a precizat fostul ministru, tot aici se va ajunge.

Stelian Ion a mai remarcat faptul că Florin Cîțu are și un ajutor în demersul său – Marcel Ciolacu, președintele PSD. Toate încercările din Birourile permanente reunite de a se stabili calendarul moțiunii de cenzură au eșuat pentru că nu s-a întrunit cvorumul. Au lipsit liderii PNL și PSD.

Stelian Ion susține că Florin Cîțu se agată de putere. Șeful PSD, cu arme și bagaje în #echipacâștigătoare

„Omul de la care a plecat tot acest iureș e Florin Cîțu, el a generat această dispută nedorită în coaliție. De la el au pornit aceste probleme care se tergiversează. Cu cât e întoarcem la democrație, la Parlament mai repede, cu atât se rezolvă problemele mai repede. Dar Cîțu tergiversează că știe că nu mai are susținerea și voturile în Parlament. E foarte trist ce se întâmplă azi în Parlament.

Bogdan Glăvan: Din primăvară am avut senzația că Florin Cîțu parcă guvernează pentru PSD. Dacă alianța cu social-democrații se va adeveri, va dovedi încă o dată ura acestora față de Ludovic Orban

Bogdan Glăvan: Din primăvară am avut senzația că Florin Cîțu parcă guvernează pentru PSD. Dacă alianța cu social-democrații se va adeveri, va dovedi încă o dată ura acestora față de Ludovic Orban

Cîțu rezistă doar cu ajutorul lui Marcel Ciolacu și al PSD. Versiunea blatului s-a adeverit, Ciolacu a devenit membru al echipei câștigătoare.

Colegii din PNL sunt liberi să aleagă ce lider vor, dar nu te poți opune unui mecanism democratic de a reveni în Parlamnet să vezi dacă mai ai susținerea. Nu o mai are! Ocupă fotoliul de premier ilegitim. Încalcă grav Constituția și regulamentele Parlamentului pentru a amâna inevitabilul, că tot se va ajunge la vot”, a declarat Stelian Ion, pentru Digi24.

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular