Piedone își petrece timpul liber cu familia, în cluburile de fițe din Mamaia!

Cristian Popescu Piedone continuă „raziile” în cluburile de fițe de la malul mării. Reporterii l-au surprins pe actualul edil al Sectorului 5, la pas prin Nuba.

Locuitorii Sectorului 5 s-au obișnuit cu numeroasele controale pe care actualul edil le tot face, dar nu putem spune același lucru și despre „cetățenii” de la Nuba.

Îmbrăcat foarte lejer, într-o pereche de pantaloni negri și un tricou albastru, primarul Sectorului 5 a mers pregătit să testeze atmosfera din club.

Nu s-a prezentat singur, ci însoțit de familie.  Vlad Piedone, fiul edilului, și nora acestuia, l-au urmat, pas cu pas, pe edil. După câteva ore de stat printre tinerii dornici de distracție, Piedone, ușor obosit de la atâta zgomot, s-a retras, în liniște, așa cum a și venit.

Cristian Popescu Piedone se poate considera un bărbat împlinit. Are doi copii și trei nepoţi. Fiul său, Vlad, i-a oferit lui Piedone un nepot şi o nepoată, iar fiica sa, Ana Maria, o nepoţică.

Recent, fiul primarului de la Sectorul 5 a postat un mesaj emoționant pe pagina de Facebook. Vlad Piedone s-a declarat binecuvântat de faptul că se poate mândri cu doi copii minunați.

„ În urmă cu 7 ani aflam ce înseamnă să iubești necondiționat și fără limite! Aflam ce înseamnă să uiți complet de tine și să te dedici în totalitate unui suflet mic și pur!

 Anii au trecut și iubirea pentru tine, fiul meu, este din ce în ce mai puternică! Nu mi-aș putea imagina viața fără tine, David al meu!

Tu și sora ta sunteți sensul vieții mele și îi mulțumesc în fiecare zi lui Dumnezeu pentru darul divin pe care mi l-a oferit!

Îți mulțumesc, David, că m-ai ales să îți fiu tată! Mami și tati te iubesc și o să aibă grijă să nu îți lipsească nimic! Tu doar să fii fericit!”, este mesajul postat de Vlad Piedone pe Facebook.

Sursa știre: cancan.ro

Sursa foto: cancan.ro

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular