Tudor Oancea, fiul membrului din Comisia UNBR, a avut parte de o vacanță de lux în Mykonos!

Tudor Oancea, fiul lui Dan Oancea, membru în comisia permanentă a Uniunii Naționale a Barourilor din România (UNBR), s-a relaxat  în Mykonos, una dintre cele mai populare destinații de vacanță ale milionarilor. Cel cunoscut în lumea mondenă a Capitalei drept “Strâmtul” s-a delectat pe superba insulă doar cu șampanie scumpă, acompaniată cu câte un trabuc fin.

Despre Tudor Oancea se vorbește, în cercurile mondene, că ar fi contribuit decisiv la destrămarea mariajului dintre Bogdan “Syda” Ionescu și Elena Băsescu. Dan Oancea, tatăl său este bun amic cu Bogdan Aurescu, actualul ministru de Externe.

În prezent, Tudor Oancea este detașat la ambasada României la Luxemburg și ocupă postul de secretar III, unde este remunerat, lunar, cu 2.200 de euro. Banii nu reprezintă, în concluzie, o problemă.

Tudor Oancea a ales să meargă în vacanță la Mykonos, practic paradisul milionarilor. Acesta s-a relaxat la restaurantul-bar Spilia, cel mai select de pe insulă, potrivit Cancan.ro

Acolo, Tudor Oancea a consumat doar preparate și băuturi dintre cele mai scume, șampania fiind baza. Când a simțit nevoia și-a aprins și un trabuc, din care a pufăit degajat, fără niciun fel de grijă. În local, acesta s-a simțit perfect, lucru la care a contribuit din plin și modul în care a fost tratat. De altfel, în Mykonos nu ai cum să nu te simți perfect, având în vedere peisajele și localurile, toate de lux.

Tudor Oancea, motivul despărțirii dintre Syda și Elena Băsescu

Tudor Oancea și Bogdan “Syda” Ionescu au fost prieteni o bună perioadă, cei doi fiind de nedespărțit, lucru care nu i-ar fi plăcut deloc Elenei Băsescu.

„Au fost în total patru motive care au dus la divorţul dintre Elena şi Bogdan. Unul dintre motive a fost relaţia lui Syda cu Tudor. Erau chiar suspect de apropiaţi, se afişau peste tot împreună. Ea era chiar geloasă şi nu înţelegea.

Ei doi au fost de foarte multe ori la Poiana Braşov, unde s-au cazat chiar în apartamentul de la Silver Mountain, deţinut de părinţii lui Bogdan. La un moment dat, această relaţie foarte strânsă de prietenie a început să deranjeze, au apărut şi alte probleme şi boom, asta a fost”, a povestit un apropiat al celor doi foști soți.

Sursa foto: Facebook-Eduard CRBL

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular