Cine este bărbatul care a convins-o pe Loredana Groza să se lase de manele?!

Cameleonica artistă Loredana Groza a dat lovitura anul acesta cu piesele ”Fericire” și ”Suflet și trup”, însă controversata colaborare cu maneliștii de top a ajuns la final, întorcându-se la muzica pop. Celebrul compozitor Mihai Ogășanu, autorul piesei ei de succes ”Zig-Zagga”, ne-a povestit, în exclusivitate pentru impact.ro, despre planurile muzicale cu Lori, dar și despre filmul în care joacă alături de celebrul său tată, actorul Virgil Ogășanu (81 de ani).

Loredana Groza se lasă de manele, de dragul lui

Loredana Groza a dat lovitura anul acesta cu cele două videoclipuri, în care apare alături de maneliștii de top Vali Vijelie, Adi de la Vâlcea, Florin Salam și Jador, însă succesul a venit la pachet și cu mesaje usturătoare, din partea celor care detestă acest gen muzical. Lori nu le-a pus la suflet, dimpotrivă.

”Muzica este iubire! Muzica este fericire! Muzica e un limbaj universal, trece dincolo de limbă, culoarea pielii, conturi în bancă… De fiecare dată am cântat cu plăcere orice gen muzical. Am fost primul artist din România care a făcut cross over cu hip hop, muzică lăutărească, folclor, gipsy music, electro, trap, reușind să scot din underground în atenția marelui public artiști și stiluri muzicale. De fiecare dată mă implic total, cu pasiune în orice proiect. Le mulțumesc fanilor mei și tuturor pentru că m-au făcut să mă simt ca o regină. Tzuki. Lori din Onești”, le-a transmis ea tuturor.

Costi Ioniță: ”Loredana a acceptat colaborarea în două secunde!”

Costi Ioniță, autorul piesei ”Fericire”, ne-a povestit, pentru impact.ro, cum a reușit să o convingă pe Lori să apară în videoclipul lui, care a strâns milioane de vizualizări: ”I-am spus direct ce vreau de la ea. Ce-ar fi să faci o melodie sau două alături de numele mari ale muzicii de manele? Cred că nu au trecut două secunde şi Loredana a acceptat imediat. Chestia asta nu e chiar la îndemâna tuturor. Un mare artist se poate reinventa. Dincolo de prejudecăţile unuia sau altuia, videoclipul despre care vorbesc mulţi dintre semenii noştri azi e unul care a adus un mare succes!”.

Iată însă că Lori se cam lasă de manele și revine la stilul muzical pop, care a consacrat-o. Compozitorul Mihai Ogășanu, autorul piesei ”Zig-Zagga”, din repertoriul Loredanei Groza, ne-a vorbit, în exclusivitate pentru impact.ro, despre reluarea colaborării cu marea artistă: ”Loredana s-a reinventat tot timpul, chiar dacă a fost pe plus sau pe minus, sunt niște calități pe care mulți artiști nu le au, să iasă din șabloane și din spațiul de confort. Conjunctural, lucrurile au mers într-o direcție, dar nu rămân așa. Eu și Loredana am reluat colaborarea, după 16 ani. Vor fi piese pop, o să fie ceva modern, o mare surpriză”.

Mihai Ogășanu este nu numai un muzician de top, ci și un actor talentat. El ne-a povestit despre rolul său din pelicula ”Casa cu un om”, în regia lui Dan Tudor, care va avea premiera vineri, 13 august, de la orele 21.00, la Cinema Ateneu Iași, în cadrul ”Serilor Filmului Românesc”: ”Am absolvit Facultatea de Actorie în 2003. Este primul rol pe care îl joc cu tatăl meu, cu Virgil Ogășanu. În film are însă un rol în care nu vorbește, este un rol de expresie, nu spune nimic. Scenariul este tare amuzant.

Unii vor să cumpere o casă, dar își dau seama că mai locuiește cineva acolo, că se vinde casa cu tot cu acel om. Este o comedie neagră, realizată de Dan Tudor”. Din distribuție face parte și Alexandru Constantin, prezentatorul de știri al postului România TV. Actorul Virgil Ogășanu duce dorul scenei și speră ca, din toamnă, să revină la teatru: ”Din cauza pandemiei, părinții mei nu au mai jucat. Tata se ocupă de flori, la casa din Cornu, e pasionat de grădinărit”, ne-a mai declarat Mihai Ogășanu

Sursa știre: impact.ro

Sursa foto: Facebook-Loredana Groza

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular