În timp ce Cristina Cioran este încă în spital din cauza nașterii premature, logodnicul ei petrece cu prietenii

Imaginile cu Cristina Cioran pe patul de spital, plângând și implorând pe toată lumea să se roage pentru fetița ei născută prematur au făcut înconjurul țării.

Cristina Cioran a născut prematur. Termenul era în septembrie, așa că actrița a fost luată total pe nepregătite și a avut un șoc când fetița ei de nici 7 luni a venit pe lume.

Deși s-a mai liniștit puțin, Cristina rămâne în continuare îngrijorată. Le-a transmis fanilor că fetița respiră singură, dar că ea e încă în alertă. În acest timp, mai tânărul ei iubit, Alexandru Dobrescu, a găsit alt mod de a-și „consuma” emoțiile. Cu un Prosseco de la gheață.

Pe terasa din fața magazinului de haine pe care îl deține. Dobrescu a încins, la nici 24 de ore după ce fetița lui a venit pe lume, o petrecere ad-hoc. Alături de câțiva prieteni, logodnicul Cristinei Cioran a desfăcut un Prosseco, a vorbit și a răs mult, a gesticulat și a dansat în stradă.

A vorbit prin video-call cu Cristina

În toiul distracției, Dobrescu și-a amintit că logodnica lui e în spital, cu mari emoții, așa că a apelat-o video, i-a arătat că sărbătorește și incluiv ce bea, apoi a întors camera către cei prezenți, permițându-le să o salute pe proaspăta mămică.

După ce a închis telefonul, Dobrescu a continuat să zburde de bucurie, făcând ture între magazin, terasă și stradă, de asemenea în pași de dans.

Sursa știre: evz.ro

Sursa foto: evz.ro/ Facebook- Cristina Cioran

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular