Decizia definitivă a Curții de Apel: Daniel Dragomir, fostul ofițer SRI, rămâne cu sentința de 3 ani și 10 luni de inchisoare cu executare

Daniel Dragomir rămâne cu sentința de 3 ani și 10 luni de închisoare cu executare, pronunțată de judecătorii Curții de Apel în anul 2020, potrivit unei decizii definitive a instanței.

Curtea de Apel București a judecat, miercuri, contestația la executare făcută de Daniel Dragomir, după condamnarea în dosarul în care DNA l-a acuzat de fals în înscrisuri sub semnătură privată.

La începutul anului, Daniel Dragomir s-a predat într-o secție de poliție din Bari, Italia. Fostul ofițer SRI era dat în urmărire internațională, după ce s-a sustras executării pedepsei de 3 ani și 10 luni de închisoare.

Dragomir a fost găsit vinovat de judecătorii Curții de Apel București, în anul 2020, într-un dosar penal în care a fost acuzat de DNA de fals în înscrisuri sub semnătură privată. Instanța i-a condamnat pe soții Dragomir și la plata a unui prejudiciu de peste un milion de lei și la plata cheltuielilor de judecată.

Sursa știre: mainnews.ro

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular