Fosta iubită a lui Nicu Ceaușescu, mărturisiri despre relația cu fiul dictatorului: „Am fost foarte dezamagită!”

Daniela Vlădescu, fosta iubită a lui Nicu, fiul lui Nicolae și al Elenei Ceaușescu, a dezvăluit mai multe amănunte despre relația pe care a avut-o băiatul dictatorului.

Acum 35 de ani, cântăreața de operă l-a cunoscut pe Nicu Ceaușescu, iar la puțin timp au devenit un cuplu. Soprana susține că povestea de amor, nu prea a fost de amor…

„Am fost foarte dezamăgită și ceea ce am primit înapoi a fost pedeapsă, nu recompensă. El nu m-a iubit. Eu mi-am pus pe tavă toată viața, au trecut 35 de ani de când l-am cunoscut. N-a fost singura iubire a vieții mele, mereu am iubit făcând sacrificii”, a spus ea la Antena 1.

Mai mult decât atât, artista mărturisește că legătura cu Nicu a fost ținută secretă pentru că familia ei nu a fost de acord niciodată cu relația.

„Ei n-au știut de relația mea un an de zile, au aflat printre prieteni, lor le-a fost rușine cu relația mea, ei erau niște oameni curați, de onoare, pentru ei a fost o suferință. Lor le-a fost rușine în momentul în care au văzut că nu a merită”, a mai spus ea.

Totodată, Daniela Vlădescu spune că Nicu Ceaușescu a înșelat-o de mai multe ori cu nume importante din vremea aceea.  După căderea comunismului, Daniela Vlădescu a trebuit să stea în spatele gratiilor, fiind acuzată de legături strânse cu familia Ceaușescu, deși artista decisese să încheie orice relație cu el în 1989.

„Am stat patru ani cu el pentru că iubirea nu e ceva pe care să-l poți struni, decât dacă ești un om rațional, pe când eu sunt un om al senzorilor și-al sentimentelor și-al sufletului. N-am crezut niciodată că relația va merge.

Și culmea este că în vara anului 1989 m-am decis să rup legătura pentru că am suferit foarte mult, m-am îmbolnăvit iar la gât. L-am rugat să mă lase să-mi reiau cariera și să-mi văd de viață mea și i-am spus la revedere.

Faptul că i-am spus la revedere l-a iritat, pe moment am primit amenințări că voi fi distrusă, a doua seară erau lacrimi la telefon că nu poate fără mine, deși se putea foarte bine fără mine, o simțisem pe pielea mea”, povestea artista într-un interviu pentru revista Tango.

Sursa foto: ziare.com

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular