Dragoș Tănăsoiu, omul lui Ludovic Orban, a fost înregistrat incercând să cumpere voturi pentru Dan Meran de la Sectorul 5

Dragoș Tănăsoiu, fost secretar de stat, șef al Corpului de control al prim-ministrului Ludovic Orban, a fost înregistrat de un membru PNL cum oferea bani pentru a vota cu omul lui Ludovic Orban.

Joi seara a fost difuzată o înregistrare în care se arată cum se cumpără voturi de către oamenii lui Ludovic Orban la alegerile care PNL din Sectorul 5. În dialogul pe care l-a avut Dragoș Tănăsoiu cu o membră PNL, acesta i-a cerut să voteze cu un anumit om care face parte din echipa lui Ludovic Orban.

De departe, aceste dezvăluiri sunt scandaloase, deoarece asistăm la mituirea politicienilor pentru a vota cu „cine trebuie”. Practic asistăm la o luptă internă între PNL de la Sectorul 5 între cele două tabere a lui Ludovic Orban și Florin Cîţu.

Candidatul din partea lui Ludovic Orban a sunat mai toată ziua membrii din PNL ca să voteze pe Dan Meran, candidatul pe care îl susține Ludovic Orban.

Înregistrarea a fost făcută de una din membrele PNL care a surprins momentul în care Dragoş Tănăsoiu, fost şef al Corpului de Control al prim-ministrului în mandatul lui Ludovic Orban, sugera cu cine trebuie să voteze şi ce bani se primesc în schimbul acestui demers.

Dialogul dintre cei doi „liberali vechi” este halucinant:

Membră PNL: Ia spuneţi cu cine trebuie să votez

Daniel Tănăsoiu: Cu cine trebuie doamnă. Cu liberalii vechi. Suntem liberali vechi.

Membră PNL: Cu domnul Meran, cu toată echipa.

Daniel Tănăsoiu: Suntem cu Orban doamnă. Ce Dumnezeu! Nu suntem pucişti.

Membră PNL: Da, bine, atunci îmi daţi bani…

Daniel Tănăsoiu: Mâine, vedeţi că eu sunt în faţă, acolo.

Membră PNL: La ce oră să vin?

Daniel Tănăsoiu: Veniţi la ora 16:00. Sau mai bine pe la ora 17:00 că atunci începe votul.

Membră PNL: Când îmi daţi banii? Înainte de vot sau după vot, întreabă femeia subliniind clar că vrea banii înainte de vot.

În dialogul înregistrat de membra PNL cu Dragoş Tănăsoiu se mai arată cum urma să primească banii şi câţi, deoarece femeia i-a reproșat că data trecută a fost păcălită, iar acum, spune femeia, vrea banii înainte de vot.

Liberalul i-a promis că va avea banii înainte de vot, iar suma va fi de 400 de lei.

Sursa știre: evz.ro

Sursa foto: Facebook-PNL Sector 5

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular