FOSTA SOȚIE A LUI DAN TATOIU A REVENIT ÎN FORȚĂ ÎN CLUBURILE DE LA MARE

Sidonia Tatoiu, fosta soție a „șmecherului cu elicopter”, este o femeie liberă! Și este, din nou, pe cai mari! Eliberată condiționat după o condamnare de patru ani, blondina a revenit în forță în cluburile de la Mamaia. Zilele trecute, Sidonia a fost sufletul petrecerii în LOFT.

Eliberarea din închisoare i-a dat aripi celebrei blonde. „Fosta” lui Dan Tatoiu, personaj care a devenit celebru când a aterizat cu elicopterul pe gazonul unui cunoscut hotel din Mamaia, a revenit în cluburile de la mare, de altfel, ea fiind cunoscută, în urmă cu câțiva ani, drept una dintre cele mai excentrice soții de milionari din România. Nu a stat deloc pe gânduri când a fost vorba de distracție, de dans și de băuturi fine. În largul ei s-a simțit Sidonia, care a și acaparat privirile câtorva bărbați semeți. Ba chiar a fost primită cu un larg sărut pe obraz de către unul dintre ei.

Cu paharul în mână s-a plimbat pe terasă blondina și a socializat cu cine i-a apărut în cale. Alături de prieteni, fosta soție a afaceristului Tatoiu a gustat din plin atmosfera care pare să-i fi lipsit.

În 2018, Sidonia Tatoiu a fost condamnată la patru ani de închisoare pentru complicitate la evaziune fiscală, într-un dosar în care era vorba de 4,5 milioane de lei datorate statului, dar la sfârșitul anului trecut a fost eliberată condiționat. Problemele par însă să fi luat sfârșit pentru ex-soția milionarului.

Asta pentru că instanța a hotărât eliberarea condiționată. Iată soluția pe scurt: „Admite sesizarea din oficiu în contradictoriu cu intimata Tatoiu Petruţa-Sidonia şi în consecinţă:

  1. Îndreaptă erorile materiale din sentinţa penală nr. 1385/2020 a Judecătoriei Gherla, în sensul că, la punctul 1. din minută şi dispozitiv, în loc de: 1. Dispune liberarea condiţionată a persoanei private de libertate Tatoiu Petruţa-Sidonia, născută la data de 10.01.1977, condamnată la pedeapsa de 3 ani închisoare … , se va scrie: 1. Dispune liberarea condiţionată a persoanei private de libertate Tatoiu Petruţa-Sidonia, născută la data de 10.01.1977, condamnată la pedeapsa de 4 ani închisoare”.

Sursa știre: cancan.ro

Sursa foto:cancan.ro/ Facebook-Verdict.ro

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular