Dana Budeanu, atac dur la adresa lui Nicușor Dan: „Bucureștiul este condus de un monstru!”

Dana Budeanu a făcut mai multe comentarii la adresa lui Nicușor Dan. Criticul de modă este extrem de revoltat în ceea ce privește unele măsuri pe care politicianul le-a luat și și-a exprimat opinia chiar în fața a milioane de oameni.

„Bucureștiul este condus de un monstru. Nu există alt cuvânt. În secunda în care, în fața ta sau a unui consiliu, apare o astfel de hotărâre, cum că trebuie să tăiem banii pentru bătrâni, nu contează nimic altceva.

Repet, toți primarii au o agendă de combinații de dat banii înapoi ălora care au donat în campanie etc., se întâmplă în toate cazurile. Nu există, nu ai cum, ca membru al unui consiliu, ca primar, să semnezi așa ceva, să condamni la moarte oamenii din care te-ai născut. Nu există asta! Orice ar fi, găsești o soluție!

Este o sumă derizorie. Acest primar a semnat milioane de euro pentru proiectele culturale independente de hipsteri imbecili împuțiți. Îmi asum fiecare cuvânt!

Cum să tai 100.000 de lei? Ce sumă este asta pentru bătrâni? Ce monstru taie 20.000 de euro pe lună, care astăzi țin în viață sute de bunici și sute de bătrâni? O juma’ de vacanță pentru orice dezvoltator imobiliar semnat de Nicuşor Dan. Bucureștiul este condus de șobolanii de la USR”, a spus Dana Budeanu în cadrul unei emisiuni difuzate la Antena 3.

„Plecați în vacanțe până la sfârșit, până se termină congresele – PNL, USR PLUS – nu e problemă cu cazurile de COVID-19. Din octombrie, în funcție de cine câştigă, e groasă! Încep cazurile, problemele, ştiţi cum e când vii din străinătate cu tulpini. Şi o să înceapă un pic valul. Dacă îl haliţi şi sunteţi atât de proşti, îmi pare rău, vorbesc degeaba.

Dacă sunteţi un pic mai deştepţi, nu-i nimic. O să fie totuşi mai mic valul, că ne-am mai vaccinat, dar poate atunci ne dăm seama că trebuie să ne vaccinăm mai mulţi, adică în octombrie. Problema e că ăia care s-au vaccinat în ianuarie, le va expira vaccinul în octombrie şi o luăm de la capăt”, a spus aceasta, în urmă cu ceva timp, la același post de televiziune.

Sursa foto: Facebook-Dana Budeanu

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular