Gabriel Mutu, fostul primar al S6 – amantlâc cu o blondă de vârsta fiului său!

Fostul primar al Sectorului 6, bărbat matur, prezentabil și responsabil – cum altfel ar putea fi un politician în vârstă de 52 de ani – are o pasiune nouă: o domnișoară blondă, care i-ar putea trece cu ușurință drept fiică, dat fiind faptul că Gabriel Mutu, bărbat însurat, are un băiat în vârstă de 21 de ani.

Politicianul Gabriel Mutu, în vârstă de 52 de ani, are o viață personală extrem de activă. Deși căsătorit de mai bine de 26 de ani cu soția lui, Claudia, cu care are împreună un fiu de 21 de ani, fostul primar nu se sfiește să se întâlnească cu domnișoare care ar putea trece lejer drept iubite ale fiului său.

Potrivit informațiilor noastre, blonda este Maria Chiriac, are în jur de 24 de ani, e make-up artist de meserie, dar cu aspirații în politica românească. În trecut, tânăra a lucrat ca hostess pentru diverse localuri din București.

Maria a avut și o oarecare tangență cu „politica mare”. În sensul că a participat alături de Carmen Avram, fost europarlamentar pe lista Partidului Social Democrat, la diverse evenimente pe care membrul Parlamentului European le-a organizat. Absolventă a facultății SNSPA (Școala Națională de Studii Politice și Administrative) din București, tânăra pare că dorește să-și facă loc în politica din România. Iar de la un politician experimentat ca fostul senator Gabriel Mutu, chiar are ce învăța. Ba, o poate și introduce în cercurile lui de prieteni.

Nu știm ce au discutat Mutu și Maria Chiriac sâmbătă seara la un pahar de vin, însă în orele petrecute într-un restaurant select din zona Dorobanți cu siguranță și-au povestit vrute și nevrute și s-au putut cunoaște mai bine. Gabriel Mutu a ales să o ducă pe tânără la un restaurant ale cărui prețuri sunt peste medie, ca un bărbat generos. Nu același lucru se poate spune despre el, judecând cel puțin scriptic, și în relația cu soția. Conform declarației de avere de anul trecut, făcută publică pe site-ul Primăriei Sectorului 6, Gabriel Mutu, în calitate de unic acționar al firmei GM Active Building Management, a plătit-o  pe Claudia Mutu cu un salariu de 1900 lei pe lună, femeia fiind angajată pe post de consilier juridic.

După ce au luat cina și au terminat sticla de vin pe care fostul senator PSD o comandase, cei doi au pornit către o altă aventură. Sau către adevărata aventură. Profitând de faptul că următoarea oprire era la câteva străzi distanță de restaurantul unde cinase, Gabriel Mutu s-a urcat „influențat” la volan. Din fericire acest lucru nu l-a împiedicat să ajungă în siguranță la un imobil din strada Constantin Aricescu, acolo unde figurează adresa firmei sale.

Gabriel Mutu și Maria Chiriac au rămas în imobil puțin peste o oră, până după miezul nopții. La plecare, amețit fie de frumusețea tinerei, fie de vinul pe care îl savurase cu o oră în urmă, Gabriel Mutu a vrut să descuie de la distanță mașina, dar a apăsat pe butonul greșit. Portbagajul SUV-ului s-a deschis exact când tânăra trecea pe lângă el și a lovit-o direct în cap. Acest lucru nu a deranjat-o deloc pe Maria, care, amuzată, a ocupat locul din dreapta. Cei doi au plecat spre zona Băneasa.

Gabriel Mutu este asociat de ani buni cu relații extraconjugale. Anul trecut, se vehicula faptul că politicianul, pe atunci încă primar, a avut cel puțin două amante. Prima femeie despre care se spune că l-a făcut să calce strâmb a fost Oana Andreea Baba, aceasta fiindui alături încă din perioada când era senator PSD. Când Gabriel Mutu a devenit primarul sectorului 6, Oana i-a devenit consilier, post pe care l-a păstrat până în 2016, ca mai apoi bărbatul să o pună în funcția de director la DGASPC Sector 6. Sătulă să aștepte ca Mutu să divorțeze, Oana l-a părăsit, iar politicianul și-a făcut o nouă concubină.

A doua tânără cu care Mutu și-ar fi înșelat soția este Cristina Alexandra Florea. Tânăra, fiică de polițist, a intrat în politică la 25 de ani și în scurt timp a trecut de la consilier personal al unui secretar de stat din cadrul Ministerului Transporturilor, la funcția de vicepreședinte CA Spital Witting, instituție aflată în subordinea Ministerului Transporturilor.

Apoi a candidat, pe listele PSD, pentru un post de consilier local al Sectorului 5 și a fost șefa de cabinet a fostului secretar de stat PSD, Dragoș Țițea.

Presa a indicat drept loc de întâlnire dintre politician și tinerele speranțe, adresa la care a fost filmat cu Maria Chiriac sâmbătă. La birou.

Sursa știre: evz.ro

Sursa foto: Facebook-Gabriel Mutu

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular