Cozmin Gușă va încerca să construiască o mișcare prin care să scoată România din UE!

Declarație gravă a lui Cozmin Gușă, fost secretar general al PSD pe vremea Guverrnului Adrian Năstase. Acesta nu doar că solicită ieșirea României din Uniunea Europeană, ci „promite” că va încerca să genereze o mișcare de tip Romexit, care să scoată țara noastră din organizația continentală.

„Uniunea asta Europeană îmi pare tare mult o Uniune Sovietică”, este argumentul mincinos și imbecil pe care-l livrează Cozmin Gușă, pe linia bătătorită deja de actorul dughinist Dan Puric și de alte iscoade ale Moscovei.

„Nu văd nicio diferență a Uniunii Sovietice cu ceea ce se întâmplă aicea”, mai spune diversionistul Gușă, care acum joacă pe față de partea intereselor rusești.

Politicianul e furios că Laura Cofruța Kovesi a fost numită șefa Parchetului European. El vede și aici mâna lui Soros, iar despre șefa Parchetului General din România, Gabriela Scutea, spune că nu aparține României, ci „stăpânului pe care-l invoca și Monica Macovei, respectiv această Uniune Europeană”.

Delirul diversionist al lui Cozmin Gușă

* „Există o legătură între Clotilde Armand și prietena sa, Laura Codruța Kovesi. Amândouă sunt vizate de anchetele de la SIIJ.”

* „Suntem în fața unei aberații: o anchetată de SIIJ, Laura Codruța Kovesi, vrea să facă curățenie în Europa, ea fiind posesoarea unui dosar unde apare negru pe alb că femeia e obișnuită să încalce legea.”

* „Vă dați seama cât de mare este presiunea, inclusiv europeană… care a făcut o șmecherie: Laura Codruța Kovesi sigur că s-a dus pe o linie de tip Soros, promovată acolo din dorința unor americani care astăzi domină puterea în SUA, să controleze justiția în Europa.”

* „Macron și-a retras candidatul ca să poată să câștige o Laura Codruța Kovesi anchetată cu dovezi irefutabile, în România, că n-ar fi respectat legea. Și asta a ajuns procuror european!”

* „La presiunile ei se doreștea închiderea SIIJ-ului. Ea nu se poate apuca de lucru, în mod credibil, la Parchetul European, dacă SIIJ nu este îngropat împreună cu dosarul ei.”

* „Această doamnă Scutea, care e Procuror General, nu-i vreo doamnă care aparține României. Asta aparține stăpânului pe care-l invoca și Monica Macovei, respectiv această Uniune Europeană…”

* „Eu stau să socotesc în aceste zile dacă pot să-ncep – sau n-o să-ncep – o mișcare… în primul rând încerc să mă conving pe mine… de convingere a mai multora, la rândul lor, de părăsire a Uniunii Europene. Pentru că Uniunea asta Europeană îmi pare tare mult o Uniune Sovietică pe care eu și alții am trăit-o plenar înainte de 1989. Nu văd nicio diferență a Uniunii Sovietice, care distrugea libertatea și independența națiunilor din interior, cu ceea ce se întâmplă aicea.”

* „Clotilde Armand se încadrează la rebut societal.”

* „Eu știam că bucureștenii sunt mai fraieri – i-am văzut, am trăit mult timp acolo… Dar trăiam cu senzația că în Sectorul 1 ar fi mai deșteți decât în alte sectare. Dom’le, sunt mai dobitoci!”

Sursa știre: ziaristii.com

Sursa foto: Facebook-Cozmin Gusa

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular