Angelina Jolie, surprinsă acasă la unul dintre foștii iubiți din tinerețe!

Angelina Jolie pare să fi intrat și ea în rândul celor care se reîntorc la iubirile din trecut. Fosta soție a lui Brad Pitt a fost surprinsă în timp ce părăsea apartamentul unui celebru actor cu care s-a iubit în tinerețe, dar de care s-a despărțit foarte repede. S-ar părea însă că sentimentele au revenit, cu atât mai mult cu cât orele petrecute împreună par să fi fost de neuitat.

Cum au petrecut cei doi foști soți

Angelina Jolie a decis să mai acorde o șansă uneia dintre fostele sale iubiri, așa cum multe alte vedete au făcut recent. Iar dacă fostul soț, Brad Pitt, s-ar afla în tatonări cu Jennifer Aniston, ei bine și frumoasa actriță de la Hollywood ar vrea să încerce o reluare a legăturilor cu fostul său soț, Jonny Lee Miller.

Vedeta a fost surprinsă de papprazzi în timp ce intra într-un complet de locuințe din Brooklyn, mergând direct la apartamentul fostului său partener, cu care a fost căsătorită în 1996, dar de care a divorțat în 1999. Diva în vârstă de 46 de ani purta o ținută crem, scumpă și elegantă, al care și-a asortat chiar și masca de protecție. S-a putut vedea și că a adus cu ea o sticlă de vin scumpă marca Peter Michael.

Sursa știre: spynews.ro

Sursa foto: Facebook-Cineclub Marienbad

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular