PSD a cheltuit 6000 de lei pentru promovarea imaginilor cu căzătura de pe bicicleta a șefului Raiffeisen Bank

Chiar dacă perioada electorală s-a încheiat, formațiunile politice continuă să aloce sume consistente din subvenția primită de la bugetul de stat pentru a-și promova mesajele pe rețelele de socializare.

Partidul Social Democrat a cheltuit în ultimele două zile suma de 6.000 lei pentru cinci reclame la o postare cu imaginile în care șeful Raiffeisen Bank România, Steven van Groningen, are un ușor accident de bicicletă.

„Cu Nicușor la primărie, totul e la pământ! A nu se viziona pe stradă…pentru a nu da în gropi. #karma”, a fost mesajul care a însoțit imaginile surprinse înaintea unei dezbateri ce a avut loc, vineri, în Parcul Herăstrău Regele Mihai, la care au participat, printre alții, președintele Klaus Iohannis, primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, și ministrul mediului, Tanczos Barna.

Potrivit datelor Facebook, postarea a fost vizualizată de circa 350.000-400.000 de persoane, în special bărbați cu vârste cuprinse între 35 și 54 de ani.

De la începutul anului 2021 până în luna mai, Partidul Social Democrat a primit din partea Autorității Electorale, sub formă de subvenție, peste 30 milioane lei.

Sursa știre: mainnews.ro

Sursa foto: Facebook-Partidul Social Democrat

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular