Ambasadorul Ucrainei – găsit mort în camera de hotel, în Thailanda

Andrii Beshta, ambasadorul Ucrainei în Thailanda, a fost găsit mort, duminică, pe insula balneară Koh Lipe din sudul ţării, unde se afla în vacanţă cu fiul său, a anunţat poliţia thailandeză.

Poliţia thailandeză a anunţat că ambasadorul Andrii Beshta a fost găsit mort în jurul orei 5.30 dimineaţa (22.30 GMT), în camera unui complex hotelier din Koh Lipe, o insulă balneară cunoscută pentru apele sale cristaline.

Cauza decesului ambasadorului Ucrainei în Thailanda Andrii Beshta nu este deocamdată cunoscută.

„Ancheta preliminară nu a dezvăluit niciun semn de atac, niciun semn de raid sau de violenţă”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei thailandeze, Kissana Phathanacharoen. Fiul ambasadorului, Ostap, cazat în aceeaşi cameră, a declarat că tatăl său s-a culcat în jurul orelor 23.00, dar că s-a trezit la orele 4.30 dimineaţa vomitând, înainte de a-şi pierde conştienţa, potrivit purtătorului de cuvânt al poliţiei.

Trupul lui Andrii Beshta a fost iniţial trimis la un spital local pentru autopsie, după care a fost transportat la un spital al poliţiei la Bangkok, capitala Thailandei, pentru o anchetă aprofundată asupra cauzelor decesului. Diplomatul de carieră, în vârstă de 45 de ani, a fost numit ambasador al Ucrainei în Thailanda în 2016.

Sursa știre: libertatea.ro

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular