Tanczos Barna și Octavian Berceanu participă la o acțiune contra comerțului ilegal cu deșeuri la Sărulești!

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, și șeful Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, participă joi dimineață la o acțiune contra comerțului ilegal cu deșeuri la Sărulești, județul Călărași.

Pentru această acțiune au fost mobilizați peste 200 de jandarmi și polițiști.

„E un exercițiu tactic, asta înseamnă că vrem să-l repetăm”, a declarat Berceanu, explicând că s-a ajuns în Sărulești după ce s-au studiat documente care arată “cine plătește și cine primește marfa”.

„Este un loc unde se desfășoară activități ilegale de colectare și procesare de deșeuri”, a spus ministrul Mediului, explicând că este vorba de arderi ilegale.

„Fără doar și poate există rețele de crimă organizată în domeniul colectării și sortării, aceste rețele trebuie distruse”, a adăugat Tanczos Barna.

Șeful Grăzii de Mediu a spus că prin acțiunea de miercuri “dăm un semnal acestei piețe ilicite și celor care o desfășoară. Avem o 180 de jandarmi. 65 de polițiști și 23 de comisari din Garda de Mediu”

Munca noastră este să prevenim astfel de depozite ilegale, a declarat Berceanu, spunând că, adesea, șoferii care circulă pe A2 puteau vedea arderile ilegale din această zonă.

Sursa știre: hotnews.ro

Sursa foto: Facebook-Ministerul Mediului – România

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular