S-a lansat o licitație pentru asigurarea vehiculelor STB, a călătorilor și a bagajelor acestora

O licitație pentru asigurarea vehiculelor STB, a călătorilor și a bagajelor acestora, în valoare de 2,5 milioane de euro, a fost lansată miercuri dimineață.

Asigurarea vehiculelor STB energie electrică la STB greva la metrou subvențiile pentru transport stație de tramvai din Pasajul Victoriei.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de licitație ce are  ca obiect „Servicii de asigurare auto a vehiculelor, asigurare a călătorilor și a bagajelor acestora”.  Valoarea totală estimată a contractului, ce se intenționează a fi încheiat pe o perioadă de un an de zile, este de 12.839.097,68 lei.

La evaluarea ofertelor depuse, componenta financiară (prețul) va conta doar în proporție de 60%. Restul punctajului va fi acordat după cum urmează: 10% pentru plata în rate, 10% pentru asigurare inspector constatare daune pentru vehiculele STB SA și 20% pentru suma asigurată/vehicul pentru polița asigurare casco forfetar.

Pentru participarea la procedura de achiziție lansată de Societatea de Transport București se solicită ca media cifrei de afaceri anuale pe ultimii trei ani de zile (2017, 2018, 2019) să fie de minimum 12,8 milioane de lei.

De asemenea, ofertantul va prezenta lista principalelor prestări de servicii efectuate în ultimii trei ani de zile, raportați la termenul limită pentru depunerea ofertelor, din care să rezulte că a prestat (gestionat) servicii similare cu cele care fac obiectul achiziției, la nivelul unui contract de minimum 250 vehicule/an/beneficiar.

Garanția de participare  este în valoare de 64.000 de lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 28 iunie 2021, ora 15,00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 28 septembrie 2021.

Sursa știre: clubferoviar.ro

Sursa foto: Facebook-B1.ro

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular