Andreea Bălan și iubitul ei, Tiberiu Argint, au sărbătorit un an de relație în Dubai!

Andreea Bălan trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Tiberiu Argint. Pentru a sărbători aniversarea de un an a celor doi, ei au plecat într-o vacanță de poveste în Dubai. Chiar dacă nu au postat nicio fotografie împreună, cei doi își comentează la postările postate pe Instagram și nu își pot ascunde pasiunea pentru celălalt.

Pentru un post de televiziune, celebra cântăreață a făcut primele declarații despre vacanța din Dubai cu iubitul ei. Deși este fericită și împlinită, blondina nu a dorit să dea prea multe detalii despre relația ei.

„Am stat într-un loc foarte frumos, exclusivist, am ales niște locuri frumoase împreună și mi-a plăcut tot ceea ce am văzut. Vreau, de data aceasta, să fim discreți. Important este că ne iubim, ne respectăm și că trăim lucruri frumoase împreună”, a povestit Andreea Bălan.

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit mai bine de un an de zile în urmă. Cei doi au împreună două fetițe: Ella și Clara.

În cadrul podcastului prezentat de Cătălin Măruță, celebra cântăreață a mărturisit că l-a iertat pe fostul ei soț, însă întreaga situație este foarte dificilă pentru fetițe.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint sărbătoresc primul an împreună pe plaja din Dubai! „La mulți ani, iubitul meu”

„Da, l-am iertat pe George Burcea. Da, dar nu pot spune mai multe pentru că suntem în proces de divorț.

Da, credeam că o să fiu soție toată viața, asta mi-am dorit când am îmbrăcat rochia de mireasă. Nu regret nimic, nici pe el, datorită lui am două fetițe minunate.T rebuie să existe diplomație și discreție pentru că sunt doi copii la mijloc.

Ella cu greu a înțeles că tati nu mai locuiește cu noi. Ea tot speră și visează că, într-o zi, vom merge în Mauritius în vacanță, ultima în care am fost toți 4. Încet, va înțelege. Ea știe doar că tati nu mai locuiește cu noi, vine în weekend sau când poate. Atât”, a mărturisit Andreea Bălan.

Sursa știre: wowbiz.ro

Sursa foto: Facebook-Andreea Balan

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular