Liviu Mihaiu: „PNL nu dă doi bani pe mediu, ci doar pe inculpați!”

În anul 2012, Rovana Plumb, fostul ministru al Mediului și al Pădurilor împreună cu Liviu Mihaiu, au interzis vânătoarea în Deltă. Excepție de la caz fac păsările care sunt dăunătoare. Liviu Mihaiu, preşedintele Organizaţiei Salvaţi Dunărea şi Delta, considera că această decizie salvează practic de la dispariţie specii rare de păsări şi mamifere care fac parte din ecosistemul Deltei. Şi locuitorii din Deltă consideră benefică interzicerea vânătorii în această zonă.

Ieri, Liviu Mihaiu, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care își arată nemulțumirea cu privire la faptul că PNL „nu dă doi bani pe mediu”.

Liviu Mihaiu este de părere că singura speranță pentru ca mediul să fie protejat este „venirea următorului cancelar al Germaniei de la Verzi care să țipe la Johannis”.

„Sunt personajul care a interzis vânătoarea in Delta Dunării cu ajutorul guvernului Ponta(SDD a luat și marele premiu la Gala Societății civile pt treaba asta). Și așa a rămas: interzisă.

Până aici habar nu știați și nici nu e ceva de injurat, deci nici nu vă interesează.

Până când in Ro nu va ajunge un “partid verde” la putere distrugerile de mediu vor continua și ne vor costa miliarde de euro și zeci de infringementuri.

Pentru PSD nu există Mediu-nu ințeleg conceptul-PNL nu dă doi bani pe Mediu ci doar inculpați, USRPlus dă mai mulți oameni de mediu afară decât pune la Mediu, Johannis e cu plantările de teve și skiurile pe pârtie, iar UDMR-cu tradiție mult mai mare la vânătoare ca a noastră, a ciobanilor- taman ce a aprobat uciderea Ursului de Aur de către un prinț colecționar de capete.

Nunu. Nu am să fac nici un partid verde. N-am cu cine. Și nici cine n-are cu cine.

p.s. singura speranță este, se pare, venirea următorului cancelar al Germaniei de la Verzi care să țipe la Johannis”.

În Delta Dunării, se regăsesc peste 400 de specii de păsări și animale, multe dintre ele aflate pe cale de dispariție.

Sursa foto: Facebook-Radio Guerilla

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular