Tatăl Vioricăi Dăncilă a făcut închisoare pentru furt!

Într-o de la Realitatea TV, Doru Viorel Ursu, fost ministru de extern, dar și fost judecător a spus adevărul despre tatăl Vioricăi Dăncilă. A fost hoț!

Înainte de Revoluție, tatăl Vioricăi Dăncilă, fost cadru al Armatei, a fost condamnat pentru furt. Oare ce va spune fostul premier al României?

Cea mai mare palmă pentru fostul premier. Tatăl Vioricăi Dăncilă a făcut închisoare pentru furt.

La Realitatea TV, fostul judecător, Doru Viorel Ursu a spus totul despre tatăl său, Filimon Nica.

„Era la gospodăria agro-zootehnică a unei unități de lângă Ploiești. Și pe drumul de întoarcere, nu la Vaslui, ci la unitate, pe drumul de costișă, când venea cu tractorul cu remorcă plin de furaje, poate că-l ardea și pe el și avea nevoie de o țuică sau de un vin. „Băi, nea Ioane, ai o sticlă de…?”, „Da, cum să nu”. „Păi urcă-te și ia și tu doi saci de furaje”, a declarat Doru Viorel Ursu.

Acesta a fost prins la furat de furaje și și-a primit pedeapsa. Dar pentru că a fost vorba de o găinărie pentru judecătorul Ursu, a primit o pedeapsă ușoară. Din care a făcut doar șase luni de închisoare. Ulterior, Ceaușescu a dat un decret de grațiere și a ieșit. Când Filimon Nica a fost arestat, Viorica Dăncilă avea doar 22 de ani și era studentă anul II la Institutul de Petrol și Gaze din Ploiești. De asemenea, părinții săi erau atunci împreună. Se pare că despărțirea s-a produs după ce acesta a ieșit din închisoare.

După ce s-au separat, Filimon i-a lăsat soției sale un apartament la marginea Ploieștiului. Ce s-a întâmplat cu tatăl Vioricăi? S-a dus într-o periferie, tot la Ploiești. Dar, spun sursele, acesta ar fi stat mult mai timp la Predeal, unde avea grijă de vila fiicei sale.

Sursa știre: societatea.ro

Sursa foto: Facebook-BZI

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular