Alexandra Dinu, iubita lui Ziv Tetelman?

Alexandra Dinu a fost fotografiată în ipostaze care arată că ar avea o relație amoroasă cu nimeni altul decât Ziv Tetelman, bărbatul cu care Raluca Sandu și-a întemeiat o familie la Monaco.

După o relație de 6 ani, jurata de la „Românii au talent” s-a despărțit de Jeffrey Greenstein, actor și producător la Hollywood, și se pare că și afaceristul israelian Ziv Tetelman a încheiat relația cu Raluca Sandu, fiica lui Mircea Sandu.

Alexandra Dinu și Ziv Tetelman sunt mai mult decât prieteni. Cei doi au ieșit dintr-un bloc scump din zona Herăstrau, acolo unde fosta soție a lui Adrian Mutu locuiește, și au făcut mai multe opriri: la un magazin, la un restauramnt, unde nu au rămas, și apoi la un supermarket. În cele din urmă, traseul se încheie la vila din Corbeanca a lui Ziv Tetelman.

Se pare că Alexandra ar avea cale liberă către inima bogătașului, pentru că atât acesta, cât și Raluca Sandu au dat semne că sunt liberi de contract. Raluca a șters de pe rețelele sociale toate pozele cu Ziv, iar el a procedat la fel.

Pe 12 decembrie 2014, Raluca Sandu l-a născut pe Jonathan, fiul ei și al afaceristului israelian Ziv Tetelman. Cel mic a venit pe lume prin cezariană, într-o clinică privată din Monaco, acolo unde, de altfel, a și locuit în ultimii ani. Raluca Sandu a fost căsătorită cu luptătorul Todd Medina și a avut o relație cu Ciro Castellano, tatăl fetiței sale, Simona (11 ani). Ziv Tetelman a fost și el căsătorit cu Daiana Voicu, supranumită „doamna de fier de la Willbrook”, cu care are doi băieți, David și Daniel.

Sursa știre: click.ro

Sursa foto: Facebook-Romanii au talent

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular