Clotilde Armand schimbă programul angajaților Primăriei Sectorului 1

Primarul Sectorului 1 al capitalei, Clotilde Armand, și-a exprimat nemulțumirea, într-o postare pe Facebook, cu privire la angajații instituției.

„Observ că unii angajați din Primăria Sectorului 1 au impresia că sunt în vacanță. Da, da. Sau că locuitorii acestui sector sunt obligați să le plătească salariile pentru figurație… sau să plece de la locul de muncă când au chef. Nu știu cum i-a obișnuit fosta administrație însă vă spun ferm că eu nu voi tolera așa ceva” a scris Clotilde pe pagina personală de Facebook.

Primarul susține ca de miercuri( 07.04.2021) funcționarii primăriei și cei din subordonate vor trebui să folosească pentru pontaj cartelele sau registrul de prezență. Cei care nu vor respecta această regulă, nu vor mai fi plătiți.

„De astăzi, toți funcționarii primăriei și din subordonate care nu-și folosesc cartelele pentru pontaj sau registrul de prezență nu vor mai fi plătiți. E simplu: ești plătit cât muncești”.

Clotilde, în verificări pentru situația angajaților care folosesc concedii medicale

 Primarul este în verificări cu Casa Națională de Asigurări de Sănătate. Aceasta dorește situația celor care folosesc concedii medicale din cauza faptului că are suspiciuni cum că aceste concedii se folosesc în mod abuziv.

„Un alt aspect: am trimis către Casa Naţională de Asigurări de Sănătate o adresă să verifice și să ne comunice situația celor care folosesc concediile medicale. Avem multe suspiciuni că aceste concedii sunt folosite abuziv”.

Schimbările apărute în regulamentul intern

Clotilde Armand va schimba și regulamentul intern. Astfel că în ziua de vineri nu se va mai lucra până la 14:00, ci până la 16:30.

„De asemenea, vom schimba regulamentul intern pentru ca în ziua de vineri să nu se mai lucreze până la ora 14.00. Să se lucreze până la ora 16.30. Așa cum e normal”.

Sursa foto: Facebook

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular