Jean-Claude Van Damme – vizită discretă în România!

Celebrul actor Jean-Claude Van Damme nu a putut sta departe de România prea mult, astfel că celebritatea de origine belgiană și-a făcut apariția în cea mai bună zonă a orașului, noaptea trecută. Vedeta de la Hollywood a fost surprinsă în compania unor nume mari din industria filmului, iar discuțiile purtate ne duc cu gândul la o surpriză de proporții din partea internaționalilor.

Jean-Claude Van Damme este, poate, cel mai cunoscut actor de filme de acțiune, fiind un specialist în artele marțiale. Acesta a jucat tot felul de roluri, în tot felul de locații, și pare-se că următorul „platou de filmare” ar putea fi chiar pe teritoriul României!

Vedeta Hollywood-ului a fost surpinsă, noaptea trecută, în timpul unei întâlniri cu unele dintre cele mai mari nume ale industriei tv și ale cinematografiei, atât din țară, cât și din afară. Paparazzi au reușit să prindă cele mai tari imagini cu aceștia în centrul Capitalei, unde au luat masa la un restaurant exclusivist și s-au răcorit cu câte o băutură la barul unui hotel frecventat de cei mai pretențioși oameni.

Jean-Claude Van Damme a fost de departe în centurl atenției, fiind înconjurat de o suită de specialiști, care mai de care mai interesați să îi intre în grații. Printre aceștia s-a numărat Eduard Irimia, un celebru producător tv, care părea foarte apropiat de actor, de aici înțelegând că sunt amici vechi. Și fiind vorba despre o vedetă în ale kickbox-ingului, promoterul Campionatului de Lupte Superkombat a fost exact în momentul și în locul potrivit, alături de actor.

De asemenea, și Michel Adam Lisowski le-a ținut companie, chiar dacă, din păcate, se confruntă cu o problemă de sănătate ce l-a forțat să aibă nevoie de un cadru pentru a se deplasa. Proprietrul celei mai mari televiziuni de fashion din lume a părut foarte încântat de întâlnirea cu Van Damme, însă, pe la încheierea serii, a părut destul de obosit.

Nu putea lipsi nici Anthony Hickox, un cunoscut regizor de film, care nu l-a slăbit pe Jean Claude Van Damme nici măcar o clipă din priviri și din discuții intense, semn că are gânduri dintre cele mai serioase cu el. Cei doi au vorbit pe toată durata serii, iar împreună cu Eduard Irimia, au dezbătut subiecte de interes.

Și cum dintr-un grup de bărbați importanți, și mai ales când este vorba despre Jean-Claude Van Damme, nu puteau lipsi și câteva femei frumaose, iată că acestea au fost prezente și aseară. Două tinere blonde i-au însoțit pe actor și pe amicii săi la cină, una dintre ele venind în aceeași mașină cu Eduard Irimia și vedeta filmelor americane. Cea de-a doua a venit alături de câțiva cunoscuți, dar și de un cățel pe care îl ținea într-o geantă specială.

Ce surpriză ne pregătește celebrul actor de la Hollywood

În timpul mesei, Jean-Claude nu s-a concentrat prea mult pe mâncare, ci pe filmarea unui clip video, filmat pe neașteptate. Din câte au surprins paparazzi SpyNews.ro, actorul promova un cadou primit din partea uneia dintre domnișoare, pe care, mai apoi, i-a și cerut să i-l pună la mână, fiind vorba despre o brățară, pe care a arăt-o ulterior tuturor de la masă.

După râsete, discuții, filmulețe și multe poze, Jean-Claude Van Damme, împreună cu Eduard Irimia, blonda misterioasă și Michel Adam au pornit spre mașina cu care au și venit. Anthony Hickox a ținut să îi mai rețină atenția preț de câteva minute actorului, până ce restul și-au ocupat confortabil locurile, iar după ce și-au luat rămas-bun, a venit și piesa de rezistență! De departe cel mai norocos a fost patrupedul transportat de cea de-a doua blondă, care, la sfârșitul unei seri memorabile, a primit un sărut și o mângâiere caldă din partea vedetei hollyywodiene. Odată urcat și el în mașină, și chiar pe locul din dreapta, lângă prietenul Eduard Irimia, „compania” a pornit la drum.

Acum rămâne de văzut ce ne pregătește celebrul actor care ne-a vizitat țara. Suntem foarte curioși să aflăm ce planuri are Jean-Claude Van Damme și ce legături speciale are cu cei alături de care și-a petrecut seara la București.

Sursa știre: spynews.ro

Sursa foto: Facebook-Jean-Claude Van Damme/spynews.ro

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular