Marcel Ciolacu: „Culmea tupeului! Să susțină vaccinarea obligatorie, când guvernanții în frunte cu Iohannis încalcă orice restricții”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu susține că este „culmea tupeului” ca guvernanţi şi preşedintele Klaus Iohannis să susţină vaccinarea obligatorie, în contextul Congresului PNL de sâmbătă, la care vor participa 5.000 de persoane.

„Culmea tupeului! Să susţină vaccinarea obligatorie, când ei – guvernanţii, în frunte cu preşedintele Iohannis! – încalcă orice restricţii, organizând un Congres cu 5.000 de oameni – un adevărat focar naţional de COVID-19 în plin val 4 al pandemiei! Le spun clar, să nu se mai chinuie! Prin Parlament, cu voturile PSD, vor obţine doar un singur lucru: Guvernul Cîţu va fi trimis acasă!”, a scris Marcel Ciolacu, vineri pe Facebook.

 „Ce facem cu cei care refuză vaccinarea? Ce decizie luăm? Sancționare salarială, desfacerea contractului de muncă, este penal? E ușor să vii cu vaccinarea obligatorie, dar vreau să știu ce facem după aceea, ce vom face.

Sunt multe decizii în România cu amenzi, care de cele mai multe ori sunt ignorate. Aceasta este o discuție pe care trebuie să o avem în coaliția de guvernare, cu UDMR și să luăm o decizie. UDMR este pentru vaccinare obligatorie, dar nici ei nu au răspuns ce facem cu cei care refuză.

Dacă trebuie să dăm afară 30% dintre medici pentru că nu vor să se vaccineze?” a explicat premierul.â

Florin Cîțu a anunțat că va merge în Parlamentul României cu un proiect de lege care va prevede testarea obligatorie pe cheltuială proprie a unor categorii profesionale, dar și privind vaccinarea obligatorie.

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular