FCSB este în căutare de stadion – Edi Iordănescu: „Acasă în Ghencea e cel mai bine”

Edi Iordănescu, antrenorul echipei FCSB, a susținut o conferință de presă premergătoare meciului cu Academica Clinceni și a vorbit despre problema stadionului.

Meciul dintre FCSB și Academica Clinceni se va disputa sâmbătă, 25 septembrie, de la ora 21:00, pe Arena Națională, în cadrul etapei a zecea din Liga 1.

FCSB este nevoită să își caute stadion, pentru că Arena Națională va fi ocupată ca urmare a faptului că va găzdui o competiție de DOTA.

Edi Iordănescu și-a exprimat dorința de a juca pe noul Stadion Steaua, însă crede că FCSB va juca în cele din urmă tot la Giurgiu sau la Buzău.

„E greu, pentru că trebuie să găsim soluții. Acasă e cel mai bine. Eu cred că putem avea acces (n.r. – în Ghencea). Dacă se poate juca rugby, nu cred că e ceva care să ne descalifice din a juca și noi acolo.

Sper că se va găsi o soluție și pentru noi. Ar fi o bucurie și o onoare să jucăm în Ghencea. Sunt șanse să jucăm la Giurgiu, la Buzău, încă tatonăm variantele. Cel mai mult mă interesează suprafața, vreau să fie una de calitate”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă.

Edi Iordănescu, mesaj clar după ce Iulian Cristea ar fi intrat din nou în dizgrațiile lui Gigi Becali

Întrebat despre situația lui Iulian Cristea, jucător care ar fi intrat din nou în dizgrațiile patronului Gigi Becali, Edi Iordănescu a anunțat că acesta va fi, cu siguranță, în lotul pentru meciul cu Academica Clinceni.

„Eu vă rog să nu mă puneți să comentez ce apare în spațiul public. Nu cred că ăsta este rolul meu. V-am spus niște lucruri clare, am demonstrat că așa se va întâmpla cât timp voi fi aici.

Restul, cine a intrat în dizgratie, cine nu joacă, asta nu pot să comentez. Sunt lucruri care apar, dar nu îmi fac activitatea în funcție de ce apare în presă. Decizia este a mea și va fi tot timpul a mea, cât voi lucra aici. Cu siguranță! (n.r întrebat dacă Iulian Cristea va fi în lot cu Academica Clinceni)”, a spus Edi Iordănescu.

Sursa foto: Facebook-Sport.ro

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular