FCSB l-a pierdut și pe Octavian Popescu după accidentarea din timpul meciului cu FC U Craiova

FCSB şi-a revenit din punct de vedere al rezultatelor, însă continuă să aibă probleme cu accidentările. După Florin Tănase şi Florinel Coman, FANATIK a aflat ce diagnostic a primit Octavian Popescu

Octavian Popescu a suferit o ruptură fibrilară în timpul meciului FC U Craiova – FCSB 0-1. Mijlocaşul ofensiv de 18 ani a simţit o înţepătură pe durata partidei şi a fost înlocuit, în minutul 65, cu Iulian Cristea.

Octavian Popescu va rata meciul cu Academica Clinceni, care se va disputa sâmbătă, de la ora 21:00, în Liga 1, iar prezenţa lui va fi sub întrebării şi la duelul cu Chindia, următoarea partidă a “roş-albaştrilor” din campionat.

Florin Tănase va sta pe bară timp de două luni, după ce s-a accidentat în CFR Cluj – FCSB 4-1. Fotbalistul a primit verdictul după ce a efectuat mai multe investigaţii medicale în cantonamentul echipei naţionale.

Astfel, Florin Tănase ar urma să revină pe teren abia la începutul lunii noiembrie. Între timp, căpitanul FCSB s-a căsătorit cu Medeea Turcescu, iar printre invitaţi s-a aflat şi colegul de suferinţă, Florinel Coman.

Florinel Coman s-a operat la Londra şi nu va mai juca în 2021

Anul 2021 a fost unul de coşmar pentru Florinel Coman. Problemele cu legea, după ce poliţia l-a prins conducând cu un permis fals, s-au lipit de seria accidentărilor. Problemele medicale au început în startul meciului cu Macedonia de Nord din primăvară şi au continuat şi în startul noului sezon.

Florinel Coman s-a accidentat din nou, în remiza cu Sepsi, iar jucătorul a ajuns la “cuţit”. Vedeta “roş-albaştrilor” s-a operat la Londra de pubalgie şi va sta pe tuşă trei luni, astfel că şansele să mai joace în 2021 sunt nule.

“Mă simt excelent. Mă voi întoarce mai puternic decât m-ați văzut vreodată. Promit!”, a fost primul mesaj postat de Florinel Coman după ce a ieşit din operaţie, iar oficialii FCSB speră ca acesta să revină la forma care l-a consacrat.

“Este pariul meu că Florinel Coman va fi peste cel de dinainte de accidentare. New Florinel Coman va fi cel pe care-l dorim cu toții”, spunea MM Stoica într-un dialog cu suporterii pe pagina oficială de Facebook a FCSB.

Program facil pentru FCSB în următoarea perioadă

După o serie de meciuri dificile, cu Rapid, Sepsi, CFR Cluj, Dinamo şi FC U Craiova, FCSB are parte de o perioadă cu dueluri mai facile. Primul, în Cupa României, ar trebui să fie o formalitate, din moment ce o întâlneşte pe CS Hunedoara, echipă din Liga 3.

Sursa știre: fanatik.ro

Sursa foto: Facebook-Octavian Popescu

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular