Fiul lui Adrian Mutu, Mario: „La tata apelez mai rar, figura paternă a lipsit din viața mea, din cauza distanței”

Mario, fiul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu, a vorbit despre relația pe care o are cu părinții săi, în timpul unei emisiuni de la Antena Stars. După ce Adrian și Alexandra s-au despărțit, Mario a rămas cu mama sa, cu care a locuit în străinătate timp de 15 ani, iar tatăl său l-a văzut destul de rar, din cauza distanței care îi separa.

Totuși, Mario – ajuns la vârsta de 19 ani – nu îi reproșează nimic lui Adrian Mutu, chiar dacă, așa cum mărturisește, ”figura paternă” i-a lipsit în foarte multe momente.

În ceea ce privește sfaturile de viață, Mario a discutat despre toate problemele adolescenței cu mama sa, de fiecare dată, Alexandra fiind ”o sufletistă” și înțelegându-l foarte bine.

”Apelez mai des la mama, e mai sufletistă, mă înțelege mai bine. Nu mă ceartă. La tata apelez mai rar, figura paternă a lipsit din viața mea din cauza distanței. Nu i-am reproșat nimic niciodată”, a spus Mario Mutu în timpul emisiunii de la Antena Stars.

Mario Mutu a terminat liceul și a împlinit 19 ani, iar de patru luni locuiește singur. Este un moment important al vieții sale și vrea să își ia destinul în propriile mâini, cum se spune. Mama sa a revenit în Italia, iar Adrian Mutu se află la Craiova. Mario Mutu ar dori să pună și bazele unei afaceri, fără a oferi alte amănunte despre un astfel de plan,

În ceea ce privește fotbalul a recunoscut că a încercat și nu i se potrivește. A practicat, însă, timp de 9 ani, baschetul.

Este fiul unor celebrități, în ultimă instanță, ceea ce i-a adus, după cum recunoaște, și avantaje, dar și dezavantaje. Și-ar dori ca, înainte de toate, să realizeze ceva, prin propriile forțe, și să fie cunoscut prin asta.

”E frumos să mă știe lumea. Vreau să realizez ceva și după să mă știe lumea. Cel mai mare avantaj este că numite persoane te respectă mai mult. Unele persoane se apropie de mine pentru cine sunt părinții mei, am simțit chestia asta din prima. Există și dezavantaje, evenimente neplăcute întâmplate în trecut”, a mai declarat Mario Mutu.

Sursa știre: gandul.ro

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular