Restrictii de circulație mâine în centrul Capitalei cu ocazia sărbătoririi Zilei Imnului Național

Traficul rutier va fi restricționat joi, 29 iulie, pe mai multe artere din centrul Capitalei, pentru că în Piaţa Tricolorului din faţa Palatului Cercului Militar va avea loc o ceremonie militară, de Ziua Imnului Naţional al României.

Conform Primăriei Capitalei, joi, traficul rutier va fi restricţionat după cum urmează:

întreruperea circulaţiei rutiere, în intervalul orar 08:00-10:00, pe Calea Victoriei, între intersecţia cu str. Ion Câmpineanu şi intersecţia cu b-dul Regina Elisabeta;

întreruperea circulaţiei rutiere, în intervalul orar 06:00-10:00, pe str. Constantin Mille;

întreruperea circulaţiei rutiere, în intervalul orar 08:30-10:00, pe b-dul Regina Elisabeta – banda 1, între intersecţia cu Calea Victoriei şi intersecţia cu str. Actor Ion Brezoianu (pe sensul de mers către str. Actor Ion Brezoianu).

Pentru momentul intonării Imnului Naţional, circulaţia rutieră va fi oprită timp de 5 minute pe b-dul Regina Elisabeta, între str. Academiei şi str. Ion Brezoianu.

Totodată, vor fi rezervate parcările de pe b-dul Regina Elisabeta şi str. Constantin Mille situate în apropierea Cercului Militar Naţional începând cu data de 28 iulie 2021, orele 22:00 şi până la încheierea ceremoniei.

Reamintim că în urmă cu o săptămână mai multe străzi și bulevarde din zona de Nord a Capitalei au avut traficul rutier aproape paralizat , în urma restricțiilor de circulație impuse ca urmare a organizării la Arcul de Triumf a defilării militare care marca încheierea misiunii Armatei României în Afganistan .

Sursa știre: hotnews.ro

Sursa foto: Facebook-The Chronicle

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular