Paula Badosa a părăsit terenul în căruciorul cu rotile la Tokyo: „Ne tratează de parcă am fi roboți”

Paula Badosa a pierdut primul set în fața cehoaicei Marketa Vondrousova, la JO Tokyo 2020, după care a cerut intervenția medicilor.

Nu a mai continuat meciul şi a cerut să părăsească terenul din cauza dificultăţilor mari de respiraţie. La Tokyo este foarte cald, iar umiditatea extrem de ridicată. Paula nu a putut pleca pe propriile picioare, ci într-un cărucior cu rotile.

Paula Badosa, afectată grav de căldură şi de umiditate, a ieşit de pe teren în căruciorul cu rotile

Marketa Vondrousova s-a calificat în semifinalele competiţiei în care au pierdut principalele favorite, în frunte cu Ashleigh Barty şi cu Naomi Osaka.

„E inacceptabil. Ne tratează de parcă am fi roboți, dar nu avem ce face. Suntem singuri, fără ajutor. Timpul de recuperare dintre game-uri este inacceptabil. Mă gândesc că oamenii care au decis asta nu au jucat niciodată tenis”, a declarat belgianul Gilles Simon

„E foarte greu. Din cauza faptului că este foarte cald și umiditatea este ridicată, căldura rămâne în teren. În alte zile a mai bătut vântul, te mai ajuta să te răcorești, dar astăzi a fost o provocare. Mă bucur că am trecut de acest prim hop”, a spus şi Novak Djokovic.

Timpul de pauză la schimbarea terenurilor este de 60 de secunde în loc de 90 de secunde, cum este la celelalte turnee.

Sursa știre: digisport.ro

Sursa foto:digisport.ro

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular