Alexandru Rafila se opune vaccinării obligatorii: „Trebuie să existe și această soluție a testării repetate”

Medicul Alexandru Rafila se opune vaccinării obligatorii a populației. Deputatul PSD a făcut anunțul pe fondul creșterii numărului de infectări cu SARS-COV-2 și a informațiilor venite din zona guvernamentală, cu privire la impunerea de noi restricții.

Potrivit reprezentantului OMS, Guvernul ar trebui să încurajeze testarea rapidă.

„Trebuie să existe și această soluție a testării repetate pentru persoanele care chiar nu vor să se vaccineze”, a explicat Alexandru Rafila, la Antena 3.

Alexandru Rafila: „Sunt împotriva unui demers de vaccinare obligatorie”

În opinia lui Alexandru Rafila, țintele de vaccinare comunicate de Guvernul Cîțu nu sunt realiste.

„Eu sunt împotriva unui demers de vaccinare obligatorie în condițiile în care celelalte mijloace pe care le-a avut la dispoziție Guvernul României timp de 7 luni nu au fost utilizate.

Eu nu pot să impun obligativitatea pentru că eu nu mi-am făcut treaba. Nu pot să spun că vaccinez 5 milioane de persoane până la 1 iulie și și 10 milioane de persoane până la 1 august sau 31 august, nu ating niciunul din aceste obiective, afirm ulterior că nu contează câte persoane sunt vaccinate, ci contează câte cazuri avem și după toată chestiunea asta care, evident, este o nereușită vin și impun anumite tipuri de măsuri”, a mai transmis Rafila.

Sursa știre: b1tv.ro

Sursa foto: Facebook-Anamaria Vasilescu

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular