Conflictul dintre Răzvan Burleanu și Gigi Becali continuă! Burleanu: „E supărat că nu a reușit să ne cumpere”

Conflictul dintre Gigi Becali și președintele FRF Răzvan Burleanu a intrat într-o nouă etapă. Burleanul l-a acuzat pe față pe Becali că ar fi încercat să-i cumpere pe oficialii FRF.

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, și președintele FRF, Răzvan Burleanu, sunt în conflict deschis de ani buni. Becali nu este de acord cu cele mai multe decizii ale oficialilor FRF.

Mai mult, afaceristul a acuzat mereu faptul că în spatele delegării unor arbitrii la meciurile FCSB s-ar afla chiar Răzvan Burleanu. Pentru declarațiile sale, numărul 1 de la FCSB a primit recent două amenzi de aproape 10 mii de euro.

Președintele Federației Române de Fotbal susține că reacțiile negative ale lui Gigi Becali la adresa forului pe are îl conduce și a angajaților acestuia, au la bază frustrarea de a nu fi reușit să-i „cumpere” pe el și subalternii lui.

Una de 10.000, cealaltă de 20.000 de lei. Burleanu spune că toate comisiile sunt independente și că nu are nicio legătură cu deciziile acestora.

„Comisiile sunt independente, iar acest lucru cred că l-ați văzut încă din 2014. De aceeași autonomie se bucură tot arbitrajul. Au fost două elemente extrem de importante pentru a întări această fundație de integritate.

În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții.

Pe de altă parte, ar trebui să înțelegem că orice sistem presupune norme și reguli care trebuie respectate de toți participanții. Altfel, ar fi haos.

Consider că e rolul oricărei federații să facă tot ceea ce poate pentru dezvoltarea regulamentelor cu impact la nivelul întregului ecosistem pe termen lung”, a reacționat Burleanu, într-o conferință de presă.

Patronul roș-albaștrilor are o reală problemă cu Istvan Kovacs. Finanțatorul FCSB nu poate uita faptul că centralul din Carei a făcut ”praf” meciul vicecampioanei României cu CFR Cluj, din sezonul trecut, când nu a dat un penalty clar pentru echipa sa la un henț în careu comis de Mario Camora.

Deși a fost amendat pentru ieșirile sale nervoase la adresa arbitrului Kovacs, Gigi Becali a continuat să-l atace pe centralul din Carei, stabilit în Cluj-Napoca.

Becali nu e supăra că echipa lui nu a primit penalty în meciul cu FC Botoșani, primul din noul sezon. Afaceristul e în continuare bântuit de greșeala sătmăreanului, din sezonul trecut.

„E clar, am avut penalty în minutul 3 (se referă la meciul FC Botoșani – FCSB 0-0), dar îi dăm credit lui Sebastian Colțescu. A fost un arbitraj corect. Nu mă supăr când arbitrii mai greșesc, eu mă supăr când faci cum face Kovacs.

Toată viața îl țin minte pe Kovacs cu acel meci cu CFR. Îl întreb pe Kovacs: ’De ce nu greșești tu la meciurile internaționale așa cum o faci cu FCSB?’ Nu vreau să vorbesc de arbitraj că e începutul, a fost o mică greșeală”, a declarat imediat după jocul din prima etapă Gigi Becali.

Sursa știre: fanatik.ro

Sursa foto: Facebook-Telekom Sport

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular