Robert Negoiță schimbă bordurile din nou în sectorul 3

Primarul Robert Negoiță schimbă bordurile roșii din Sector, puse tot de el începând din 2014 și până în urmă cu 2-3 ani. Primarul susține că acestea au fost o soluție nefericită, s-au degradat și arată oribil. Negoiță este de părere că noile borduri vor rezista zeci de ani datorită faptului că vor fi produse de una dintre societățile primăriei sectorului 3.

„Le schimbăm fiindcă a fost o soluție nefericită și pentru că arată oribil. În viață mai și greșim. Iar noi avem acum o soluție mult mai drăguță și mai durabilă și mai prietenoasă cu mediul. Cele vechi arată foarte rău, sunt degradate. Au vreo 7-8 ani cele vechi, totuși. Multe au fost accidentate. Ele au fost reabilitate cât au fost în garanție, apoi le-am lăsat așa. Nu mai îmi plac cum arată. Venim cu o nouă generație” precizează Robert Negoiță.

Povestea din spatele bordurilor roșii

Negoiță a colorat sectorul 3 cu borduri roșii pentru că erau….inestetice.

“De ce am înlocuit bordurile cu diafragme? De ce sunt așa de înalte? De ce sunt colorate?”, sunt întrebările pe care le primesc despre lucrările de modernizare din sector. Am pus diafragme în locul bordurilor duble, suprapuse, printre care creștea iarbă și erau inestetice. De asemenea, am înlocuit bordurile care delimitează scuarurile și care s-au degradat în timp, lăsând noroiul din zona cu spațiu verde să se scurgă pe șosea. Și tot cu ajutorul diafragmelor îi vom împiedică pe șoferii care parcau pe spațiul verde să o mai facă de acum înainte. Cu aceste diafragme am delimitat și aleile principale de spațiul verde dintre blocuri. Prin gardurile fără o baza solidă de beton și adesea îndoite și ruginite, noroiul se scurgea cu ușurință pe alei. Că să prevenim toate situațiile descrise mai sus, era nevoie ca diafragmele să fie înalte. Altfel, ar fi fost ineficiente și, din nou, trecute cu ușurință cu vederea de către șoferi. În plus, aceste diafragme sunt din beton, care e cel mai rezistent material din construcții, așa că vor avea o durata foarte lungă de viață”, explică Negoiță.

Sursă: hotnews.ro

Sursă foto: digi24.ro

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular