Ion Rădoi paralizează metroul în favoarea iubitei secrete!?

Ion Rădoi a pornit un protest al sindicaliștilor de la „Metrorex”și 250.000 de călători bucureșteni au rămas vineri, 26 martie fără transportul comun din subteran.

Ministrul Transporturilor a declarat că acest protest dă peste cap viața unui întreg oraș, subliniind faptul că este vorba despre „interese mafiote” și despre „păstrarea unor privilegii și sinecuri”.

„O acțiune ilegală dă peste cap viața unui întreg oraș. Când interese mafiote sunt amenințate, o mână de oameni se agită pentru păstrarea unor privilegii și sinecuri. Faptul că sindicatul USLM blochează metroul bucureștean este o palmă dată întregii Românii. Miza o reprezintă afacerile oneroase cu închirierea de spații comerciale. E dincolo de orice bănuială având în vedere notificarea trimisă ieri pentru evacuarea spațiilor ocupate ilegal după expirarea contractului dintre Metrorex și firma sindicatului USLM în 2018. O firmă, un sindicat vor neapărat să căpușeze Metrorex în liniște, în continuare”, a precizat Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor.

Ion Rădoi și Elena Claudia Minea locuiesc împreună și chiar fac vizite nocturne la sediul Metrorex. Sindicalistul șef a fost căsătorit cu Emilia, dar s-a despărțit de aceasta și s-a cuplat cu Elena Claudia Minea, trecută și ea, la rândul ei, printr-un divorț. Minea (fostă Drăgan) este acționar și administrator la patru firme care dețin contracte de închiriere a unor spații comerciale din stațiile de metrou din sectorul 3:

– MADAME BOUTIQUE S.R.L

– CLAUDET BOUTIQUE S.R.L.

– ANDO BUSINESS ASSISTANCE S.R.L.

-CLAUDETTE A & I SRL

Afacerea este una extrem de profitabilă, ceea se poate vedea și prin două mașini cu care se afișează în oraș fiul Elenei Claudia Minea, Andrei Drăgan. La rândul lui, și acesta are o firmă care este „conectată” la pușculița Metrorex.

Mai mult, Andrei Drăgan conduce un AUDI SQ5 – înmatriculat pe Metrorex și un AUDI SQ7, autoturismul fiind înmatriculat pe o altă firmă, AZZURECAS SRL, unde acționar și administrator este Alexandru Casian Udrea.

Sursă: Gâdul.ro

Articole Similare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Instagram

Most Popular